– Det vil ødelegge formen på skiene

Det er ingen vits i å sause skiene inn med skivoks, og skiene har det best hvis de får stå oppreist med sålen ut i stabil temperatur under 30 grader.

Sist oppdatert: 1. juni 2021 kl 14.04
ski sommer
STÅENDE MED SÅLEN UT: Hvis skiene lagres slik i et rom med stabil temperatur under tretti grader har de det fint sommeren gjennom. Foto: Tore Meirik
Lesetid: 3 minutter

Når sesongen er over settes gjerne skiene i garasjen eller boden, og der blir de stående i flere måneder. For at de skal være i best mulig stand når de tas frem igjen, er det en del punkter du bør passe ekstra godt på.

Og en ting er temmelig klart: Ikke la deg inspirere av skiskolenes skioppbevarings-stativ!

Allerede abonnent?  
Kjøp abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer Fri Flyt,

Terrengsykkel, UTE, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
2 utgaver av Fri Flyt Magasin
Billigst
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
8 utgaver av Fri Flyt Magasin
Betal smartere med Klarna.

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Friflyt.no har daglig dekning av det som skjer i skianlegg og toppturområder, og vi dekker debatter og dilemmaer om alt fra snøskred til klimaendringer. Om sommeren skriver vi om aktiviteter skifolk er opptatt av når det ikke er snø på bakken, som vannsport og sykkel.

På friflyt.no finner du også Fri Flyt sine skitester og mer enn 750 guider til toppturer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

annonse

Relaterte artikler

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen