Ullr sekkene matcher resten av kolleksjonen og skal være optimal for toppturer og løssnørettet skikjøring. De har laget sekkene i et stoff som ligner veldig på det som er brukt i Elevation skalljakken for at sekken skal tåle skarpe stålkanter og røft bruk uten å bli ødelagt. Begge sekkene kommer med A-feste for ski, samt flere festemuligheter for snowboard, isøks, nettinglomme for hjelm og egen lomme for skredutstyr og spade. 

– For å gi sekken enda bedre kvalitet har vi oppdatert stretch-fibervevet på ryggpanelet og skulderstroppene med en DWR behandling for å gjøre stoffet vanntett, for å beskytte mot regn og smeltende snø, sier Philip Tavell, kategoridirektør for ski i Helly Hansen.

67357_135
67357_135

ULLR 25: Ny liten sekk for toppturentusiasten. Foto: Helly Hansen

Den minste av de to kommer med egen lomme for goggles på toppen, åpning til hovedrommet i ryggen og sidelomme med glidelås. I motsetning til 25-literen kommer 40-litersversjonen med avtagbart topplokk, dette for å kunne gjøre den lettere ved toppturer. Nytt i år er også en aluminiumspile til rammen for å forbedre bærekapasiteten til ryggsekken.

–Dette betyr at sekken holder seg komfortabel, selv når man bærer ski og snowboard. Aluminiumspilen er avtakbar, slik at den kan formes til å passe bærerens ryggkurve perfekt, forteller Helly Hansens Philip Tavell.

67358_506
67358_506

ULLR 40: En ny og større variant av sekken. 

LES OGSÅ: Her kjører du offpiste i Oppdal

LES OGSÅ: Alt om skredvarsling og snøskred