Nå kommer Gopros egen stabilisator til Norge

Gopros egen bildestabilisator kommer på det norske markedet denne uka.

Sist oppdatert: 15. desember 2016 kl 14.49
PÅ MARKEDET: Nå kommer Gopros Karma Grip til Norge. Foto: Gopro
PÅ MARKEDET: Nå kommer Gopros Karma Grip til Norge. Foto: Gopro

– Karma Grip gjør det enkelt for hvem som helst å filme med Hollywood-kvalitet, uten å bli forstyrret av risting, sier Nicholas Woodman, grunnlegger og daglig leder av Gopro. 

Bildestabilisatorer til actionkameraer og mobiltelefoner er hett på markedet, og nylig lanserte de norske gründerne Flowmotion sitt prosjekt på Kickstarter.

Den håndholdte stabilisatoren gjør at risting, som har vært et stort problem for bildekvaliteten, blir eliminert. I tillegg kan du styre flere av funksjonene på kameraet fra håndtaket. 

Karma Grip fungerer på Gopro Hero5 black, Hero4 black og silver. I andre kvartal 2017 blir det også mulig å bruke den på Hero5 session. 

Karma Grip, som har en prislapp på 3199 kroner, blir lansert i norske butikker og på nett fredag denne uka. Det skjer omtrent samtidig som de norske gründerne bak Flowmotion annonserte at de, i tillegg til å lage en stabilisator for mobil, skal lansere en til Gopro-kameraer.

Publisert 15. desember 2016 kl 14.49
Sist oppdatert 15. desember 2016 kl 14.49
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen