Hjem
 / Stryn
 / Strynefestivalen utsolgt på 30 minutter: – Tror folk er mildt sagt gira på festival

Strynefestivalen utsolgt på 30 minutter: – Tror folk er mildt sagt gira på festival

Billettene til den årlige Strynefestivalen ble revet vekk etter bare en halvtime mandag. Det er tydelig at et år med strenge koronarestriksjoner gjør folk festivalklare.

Sist oppdatert 22. mars 2021 kl 12.20
Strynefestivalen
UTSOLGT: Strynefestivalen ble utsolgt etter en halvtime. Foto: Anders Vestergård

Etter et forhåndssalg på torsdag, ble resten av de 200 billettene til Strynefestivalen lagt ut for salg mandag formiddag. Det tok en drøy halvtime før den årlige frilufts- og actionsportfestivalen ble utsolgt.

– Vi legger nå ut bare 200 billetter, fordi vi vet ikke helt hva vi får lov til enda. Tidligere har vi lagt ut 500 og det har blitt utsolgt da også. Jeg tror folk er mildt sagt gira på festival, og at det skal lettes på koronarestriksjonene etter hvert, sier festivalsjef Lisa Kvålshaugen Bjærum

I fjor ble festivalen avlyst, i likhet med de fleste andre arrangement den sommeren. I år er det håp og tro på at restriksjonene vil lette før festivalen 10.-13. juni. Nøyaktig hvordan programmet for årets festival blir, er usikkert.

– Det er veldig gøy at folk er gira, og det motiverer oss i festivalledelsen. Det eneste er at det er så mye uforutsigbarhet med koronapandemien, at vi må avvente en del planleggging, sier Bjærum.

Det er satt opp tre ulike scenarier for hvordan festival kan gjennomføres. Et av de belager seg på 200 solgte billetter og 1-metersregelen. Et med 500 billetter og 1-metersregelen. Og selvfølgelig også et optimistisk scenario hvor man kan gjennomføre en vanlig festival.

– Det er fortsatt usikkert på om vi får lov til å arrangere, men vi satser på at vi i alle fall får lov til å arrangere med 200 personer. Vi vil i alle fall planlegge en Strynefestival som er mer aktivitetsorientert i første omgang. Det må understrekes at jeg har videreført alle artistavtaler til i år om vi får lov til det.

Strynefestivalen vil altså etter planen gjennomføres i midten av juni. Det er for ordens skyld full refusjon dersom festivalen må avlyse på grunn av korona.

Publisert 22. mars 2021 kl 12.20
Sist oppdatert 22. mars 2021 kl 12.20
Relaterte artikler
POPULÆRT: Billettene til Strynefestivalen ble solgt ut på to dager i fjor. Her fra konsert på Folven Kafé under Strynefestivalen i 2022. Her blir det konsert i år og. Foto: Brynjar Tvedt
Revet bort på to dager i fjor:

Billettene er nå lagt ut for salg

47 DAGER MED SOMMERSNØ: 17. juli stenger Stryn sommerski, etter en nokså lang sesong med mye snø, fine forhold og landets bets terrengpark. Foto: Christian Nerdrum
Sommerens beste park åpen i 19 dager til

Halvannen måned sommerski

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue