/ Stryn

Strynefestivalen 2022 billettsalg

Strynefestivalen-billettene ryker i rekordfart

Strynefestivalen har blitt avlyst siden koronapandemien kom til Norge. Men til sommeren blir det festival, og billettene ryker i rekordfart.

Sist oppdatert: 3. mars 2022 kl 10.14
Telt på Strynefestivalen.
NYTT LIV: I 2022 blir det Strynefestivalen igjen, og folk er tydelig gira. Foto: Vegard Breie
Lesetid: 1 minutter

– Jeg tror folk er helt sinnssykt sultefora på arrangementer, men det er aldri vært så bra trøkk på billettsalget til Strynefestivalen før, sier festivalsjef og prosjektleder i Fri Flyt, Lisa Kvålshaugen Bjærum.

Denne uken ble billettene til festivalen på Stryn, som er et slags multisport-arrangement med høy sosial faktor, lagt ut. Allerede første dagen var 350 billetter solgt.

Torsdag morgen er det kun 20 billetter igjen til festivalen. I forrige normalår, 2019, ble det til sammenligning solgt 198 pass den første dagen.

– Mine forventninger til billettsalget var skyhøye, og det ser ut til å innfri, sier Kvålshaugen Bjærum.

Festivalen ble altså avlyst både i 2020 og 2021 på grunn av koronarestriksjoner.

– Folk savner rett og slett savner å være på Strynefestivalen. Et event som tar sjela til Fri Flyt i alle aktivitetsgrener, sier Kvålshaugen Bjærum.

Strynefestivalen har base på Folven camping, med umiddelbar nærhet til blant annet klatring, sykling og skikjøring i sommerskisenteret på Stryn. Festivalen blir arrangert fra 9.-12. juni.

Publisert 3. mars 2022 kl 10.03
Sist oppdatert 3. mars 2022 kl 10.14
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen