/ Stryn

Flere falske Strynefestivalen-arrangement

På Facebook har det dukket opp nærmere 10 falske arrangement som skal være Strynefestivalen. – Skummelt at folk kan svindle festivaldeltakere, sier festivalsjef Lisa Kvålshaugen Bjærum.

Sist oppdatert 8. februar 2021 kl 13.04
Strynefestivalen falsk
FALSKE: Flere arrangement som du ser i bildet har dukket opp på Facebook. Foto: Skjermdump/Vegard Breie

Det er en drøy måned igjen til billettene til Strynefestivalen 2021, som arrangeres hver sommer på Folven camping på Stryn, slippes. Den siste tiden har flere slue svindlere forsøkt å lure festivaldeltakere med falske arrangement på Facebook.

– Jeg har sett opp til 10 fake strynefestival-eventer. Det står nøyaktig det samme som det gjør på det originalet eventet, sier Kvålshaugen Bjærum.

Det er Fri Flyt som arrangerer den tradisjonsrike festivalen, men den siste tiden har det altså dukket opp flere like eventer. Flere hundre personer har også meldt interesse for de falske arrangementene. 

Ifølge Kvålshaugen Bjærum er det «Seilet Events» som står bak mange av de falske arrangementene. De riktige er det altså Fri Flyt som står bak. På det korrekte arrangementet er det nå endret tekst for å skille seg fra de falske.

– Det som er skummelt med dette er at folk kan svindle festivaldeltakere. Så det er viktig at folk ser at det er vi som er avsendere og ikke andre.

– Hva bør folk gjøre når de oppdager det?

– Jeg og flere har trykket på rapporter inn til facebook, og vi oppfordrer folk til å gjøre det samme.

Kvålshaugen Bjærum oppfordrer folk til å følge med på strynefestivalen.no for informasjon. Du bør også se at billettene blir lagt ut via friflytbestill.no.

Billettsalget starter forøvrig 22. mars. Skal du være helt sikker på at det er ekte billetter, bør du altså gå inn via Fri Flyts nettbutikk.

Strynefestivalen er en årlig festival som arrangeres hver sommer, med fokus på en rekke ulike sporter og friluftsliv. Blant annet skikjøring, topptur, sykling og elvepadling.

Publisert 8. februar 2021 kl 13.04
Sist oppdatert 8. februar 2021 kl 13.04
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen