Parkmaraton på Bjorli

FRI FLYT-TV: Vi bare måtte ta turen til Bjorli og prøve den svære parken de har bygd. Og der ble det både dobbelflips og enestående novembershred i går!

Sist oppdatert: 21. november 2012 kl 08.57
SVÆR PARK: Over 20 elementer, sløsjføre og masse moro på Bjorli. Og vebjornsvo satte et par dobbelflips. Foto: Tore Meirik
SVÆR PARK: Over 20 elementer, sløsjføre og masse moro på Bjorli. Og vebjornsvo satte et par dobbelflips. Foto: Tore Meirik
Lesetid: 1 minutter

Selv om temperaturen er høyt for tiden, så har folka i skisenteret på Bjorli lagt enormt mye kunstsnø, og de har bygd opp en veldig innholdsrik park, med over 20 elementer totalt! 

LES OGSÅ: Kjempepark på Bjorli

Fri Flyt (friflytmag) tok med oss Espen Bergh (eebergh), Vebjørn Svorkmo (vebjornsvo), Vegard Øye (voye) og Erik Haugsrud (erkdawg) for å teste parken, og for å finne ut om det var kvantitet og kvalitet eller bare kvantitet. Og gutta var fornøyde, voye meldte på Instagram i går ettermiddag at det var en «rå påskedag», helt frem til han «nesten døde på #dub». Men det var bare vebjornsvo som landa dobbelflipp.

Vegards voldsomme krasj + en hel del andre morsomheter får du se i morgen, for da kommer crash-reelen fra ukas bjorlitur. I mellomtida kan du se filmen under og være misunnelig.

PS! I fjor besøkte vi Bjorli 23. november, altså tre dager senere enn denne gangen. Da så det sånn ut! 

Se filmen fra parken Bjorli 20. november 2012:

Publisert 21. november 2012 kl 08.57
Sist oppdatert 21. november 2012 kl 08.57
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen