Bjorli imponerer

Har Bjorli Norges beste hopp akkurat nå?

Sist oppdatert 24. november 2011 kl 08.22
BRA: Vebjørn Engeset gjør en switch 540 på Bjorlis lille, men velbygde hopp. Foto: Tore Meirik
BRA: Vebjørn Engeset gjør en switch 540 på Bjorlis lille, men velbygde hopp. Foto: Tore Meirik

Ikke er det stort, og landinga er bare en tråkkemaskinbredde, men hoppet er svært velbygd, og med god pop. Er det Bjorli som har landets beste hopp i disse snøfattige tider?

Imponert

– Beste hoppet noensinne på Bjorli i hvert fall. Om det fins noe bedre ellers i Norge nå aner jeg ikke, men jeg ble i hvert fall veldig positivt overrasket, sier Vebjørn Engeset.

Han og kompisen Olve Berg, som begge går jibbelinja på Oppdal Skigymnas, besøkte den vesle parken på Bjorli i går. De fikk være med sine portkjørende klassekamerater til Bjorli, og for begge karene ble dette årets første session med hopping. Tradisjonen tro er Bjorli tidlig ut med åpning, men det fins ikke natursnø der. Ei stripe kunstsnø er alt.

Velbygd

Men anlegget har fått hjelp av noen tilreisende hytteier-kids til å bygge park, og i dag er fasiten to rør-rails, en a-frame boks, en litt rar jib og ett lite men veldig velbygd hopp. Selv om flata ikke er mer enn rundt seks meter, er hoppet godt bygd, og stort nok til 9´ere for de som gir gass på snurringa. En fyr på snowboard prøvde seg på en dobbel frontflip også, men det gikk heller dårlig.

Se film fra gårsdagen i Bjorli her: 

Publisert 24. november 2011 kl 08.22
Sist oppdatert 24. november 2011 kl 08.22
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen