Ikke er det stort, og landinga er bare en tråkkemaskinbredde, men hoppet er svært velbygd, og med god pop. Er det Bjorli som har landets beste hopp i disse snøfattige tider?

Imponert

– Beste hoppet noensinne på Bjorli i hvert fall. Om det fins noe bedre ellers i Norge nå aner jeg ikke, men jeg ble i hvert fall veldig positivt overrasket, sier Vebjørn Engeset.

Han og kompisen Olve Berg, som begge går jibbelinja på Oppdal Skigymnas, besøkte den vesle parken på Bjorli i går. De fikk være med sine portkjørende klassekamerater til Bjorli, og for begge karene ble dette årets første session med hopping. Tradisjonen tro er Bjorli tidlig ut med åpning, men det fins ikke natursnø der. Ei stripe kunstsnø er alt.

Velbygd

Men anlegget har fått hjelp av noen tilreisende hytteier-kids til å bygge park, og i dag er fasiten to rør-rails, en a-frame boks, en litt rar jib og ett lite men veldig velbygd hopp. Selv om flata ikke er mer enn rundt seks meter, er hoppet godt bygd, og stort nok til 9´ere for de som gir gass på snurringa. En fyr på snowboard prøvde seg på en dobbel frontflip også, men det gikk heller dårlig.

Se film fra gårsdagen i Bjorli her: