/ Folk

Forteller om norsk Haute Route

Stian Hagen kommer til Bergen for å snakke om Haute Route Jotunheimen.

Sist oppdatert: 4. november 2013 kl 11.49
NORSK HAUTE ROUTE: Stiller du opp på foredraget til Stian Hagen i Bergen får du vite mer om hvor ruta gjennom Jotunheimen skal gå. Bilde: Christian Nerdrum
NORSK HAUTE ROUTE: Stiller du opp på foredraget til Stian Hagen i Bergen får du vite mer om hvor ruta gjennom Jotunheimen skal gå. Bilde: Christian Nerdrum
Lesetid: 1 minutter

– Turen vi prøver å etablere bunner i et ønske om å skape fine opplevelser for folk ved å bruke den erfaringen jeg har som skikjører og guide. Jeg ønsker å tilrettelegge for de som ikke har samme erfaring som jeg har fått gjennom min karriere i fjellet. Ikke minst er det gøy å komme tilbake til røttene mine etter så mange år. Det er i Jotunheimen jeg satte mine første skispor, sier Hagen til Fri Flyt.  

Turen skal etter planen starte på Gjendesheim og videre til Memurubu, over Besshø. Andre dag går fra Memurubu over Surtingsui til Glitterheim. Dag tre til Glitterheimog videre til Spiterstulen. Fjerde dag over Galdhøpiggen, Tverråtind og Bukkeholstind til Leirvassbu. Femte og siste dagen går fra Leirvassbu over Storebjørn til Krossbu og Sognefjellsveien. 

 

Tirsdag 05. november kommer Stian Hagen til Vestlandets hovedstad for å vise bilder, film og prate om opplegget. Senere i vinter kommer artikkelen på trykk i Fri Flyt, som også var med på turen. 

Sted: Platou Sport, Bergen, dato: 05. november klokken 18.00 (gratis inngang)

Publisert 4. november 2013 kl 11.49
Sist oppdatert 4. november 2013 kl 11.49
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen