Visningen – den første i landet og den eneste på kino – skjer i den største salen til Vega scene onsdag 6.11. Visningen har 12-årsgrense.

For de over 20  blir en uformell samling etter selve visningen.

Annonse

«Romance» er Level1s 20. årlige film, og de sier selv at det er den siste de skal lage. Her ser du traileren:

Det er et sterkt team som står bak kinovisningen, som alle har tilknytning til Level1 på ulike vis og fra ulike deler av produksjonsselskapets historie. 

Oslo-premieren er organisert av Andreas Amble, Sigbjørn Tveit og Eirik Moberg. Sistnevnte er også med foran kamera i filmen, mens Tveit vant Level1s talentkonkurranse Superunknown i 2011.

Og Amble? Han er en mann av mange talenter – blant annet har han hatt Level1-visninger før.

–  For min egen del er dette rimelig nostalgisk. Det er 15 år siden første gang jeg viste en Level 1 film, og det begynner å bli rimelig mange år siden sist. Mitt fokus nå ligger et helt annet sted, men lidenskapen for ski finnes i høyeste grad fremdeles. Level 1 Productions begynte å produsere skifilmer allerede fra begynnelsen av det som kan kalles den moderne skikulturen, og har lenge vært en av de mest relevante aktørene, aldri størst, men med en særegen profil og en nærhet til kjøringen som få andre har maktet å kopiere. Level 1 Productions har også fostret et nært forhold til den skandinaviske skiscenen, som også er veldig tydelig i årets film, sier Amble.
Kjørere i årets film: Lucas Stål Madison, Laurent De Martin, Sämi Ortlieb, Chris Logan, Parker WhiteKeegan Kilbride, KC Deane, Wiley Miller, Will Wesson, Noah AlbaladejoTanner Rainville, Khai Krepela, Will Berman, Lucas Wachs, Duncan Adams, McRae Williams, Emile Bergeron, Phil Casabon, Tom Wallisch, Mike Hornbeck, Thayne Rich, Remco Kayser, Ahmet Dadali, Ben Smith, Ethan Swadburg, LJ Strenio, Colby Stevenson og Eirik Moberg.
Steder: Sierra i Tahoe, CA. Denver, CO. Montana. Idaho. Riksgränsen, Sweden. Minneapolis, MN. Finland. Hokkaido. Sarajevo. Switzerland. Bend, OR. Mt Baker, WA. British Columbia. Quebec. Utah.

Billetter finner du her.

Fri Flyt er mediepartner for visningen.