Bergtatt ble først vist under Fri Flyts Film Tour, og har blitt en stor suksess. Filmen er et prosjekt initiert av de tre frikjørerne (Lisen Strøm, Ida Gunleiksrud og Marit Rolvsjord), og viser deres vinter i blant annet Romsdalen.

Filmen har siden blitt vist under blant annet filmfesten Shades of Winter, og har fått svært gode tilbakemeldinger fra publikum.

– Mottagelsen har vært over all forventning. Mange fine tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente. Det er stas og vi setter veldig stor pris på det. Også har det vært utrolig kult å vise frem Bergtatt på så mange ulike arrangement, og at så mange har tatt turen får å se på. Premiere i det store utland (les: Sverige) ble det også, sier Ida Gunleiksrud.

Hun sier det har vært utrolig gøy å ha prosjektet med de to andre - men kan ikke love en ny film allerede denne vinteren.

– Det har vært veldig gøy å ha dette prosjektet sammen med Marit og Lisen, så noe nytt og lignende prosjekt i fremtiden hadde vært morro å fått til. Men allerede nå til vinteren blir det vel ikke. Jeg har en kneskade som må bruke vinteren på å bli friskt, og både Marit og Lisen satser på å kjøre ski i verdens pudder i henholdsvis Hodlekveskogen og Utah. Vi får se, kanskje det blir noe film av det? 

Se hele filmen her: