Årets Film Tour-turné går mot slutten, og flere av stoppene har denne sesongen gått for utsolgte saler. I dag, onsdag, avsluttes det hele i Tromsø – med så langt over 300 solgte billetter.

– Det går mot en bra avslutning. Tromsø er en veldig viktig skiplass, med mange turinteresserte folk. Så jeg har stor tro på i kveld, sier prosjektleder i Fri Flyt, Lisa Kvålshaugen Bjærum.

Annonse

Nederst i denne saken kan du se bildegalleri fra Film Tour-stoppet i Oslo.

Totalt har turneen gått over 17 stopp, og startet i Stavanger 30. september. Onsdag 16. oktober var stoppet i Oslo, og leverte utsolgt Chateau Neuf – som forøvrig både er ny dato og lokasjon for det tradisjonsrike stoppet. 

– Det ble utsolgt, så det var helt konge. I tillegg var det veldig bra liv, med mange gode innslag på scenen. Blant annet var alle kjørerne fra de norske filmene der, så publikum fikk bra med bakgrunnsinformasjon.

– Hvordan blir det å avslutte turneen nå?

Vi blir jo en satt gjeng på tur, og det har vært gøy å reise sammen. Men det er jo også ufattelig slitsomt, med visning, sent oppe også videre på veien dagen etter. Men det som er utrolig gøy er å se de ulike miljøene rundt i landet, og hvordan det er de ulike plassene. Man får et unikt og godt innblikk, sier Kvålshaugen Bjærum.