– I tillegg til Stavanger, legger vi ut flere billetter til Bergen og Voss  nå. Flere kommer innen mandag klokka 10, og ingen av stoppene er utsolgt lenger, sier arrangementsansvarlig i Fri Flyt, Lisa Kvålshaugen Bjærum.

Etter totalt 561 dager med varierende grad av nedstenging på grunn av koronapandemien i Norge, har altså regjeringen bestemt at de fleste tiltakene opphører fra lørdag 25. september klokka 16.00. Det er på sekundet samtidig som Fri Flyt Film Tour starter i Stavanger.

– Hehe, jeg fikk litt å henge fingrene i nå kna du si, men det er selvsagt veldig gøy at vi kan kjøre filmturneen med enda mer folk og masse trøkk, sier Bjærum.

Før dagens gladnyhet var flere av stoppene utsolgt, etter rekordstort trykk på billettsalget. Men nå legges det altså ut flere billetter til alle turnéstoppene under årets Film Tour. Totalt er det rundt 2000 nye billetter som kan selges etter at enmetersregelen ble fjernet.

Filmene som vises på årets turné er for øvrig disse – etter at MSPs storfilm ble utsatt på grunn av skogbrann i California: