/ Skifilm

Legger ut 2000 flere billetter til Film Tour

Fra lørdag klokken 16 fjernes enmetersregelen, noe som betyr at ingen av Film Tour-stoppene er utsolgt likevel. Nye billetter til turnéstarten i Stavanger lørdag er ute for salg allerede.

Sist oppdatert: 24. september 2021 kl 14.03
film tour
KAN FYLLES OPP: Enmetersregelen fjernes i samme sekund som høstens Fri Flyt Film Tour starter. Dermed er ingen av turnéstoppene utsolgt likevel. Arkivfoto: Torbjørn Buvarp
Lesetid: 1 minutter

– I tillegg til Stavanger, legger vi ut flere billetter til Bergen og Voss  nå. Flere kommer innen mandag klokka 10, og ingen av stoppene er utsolgt lenger, sier arrangementsansvarlig i Fri Flyt, Lisa Kvålshaugen Bjærum.

Etter totalt 561 dager med varierende grad av nedstenging på grunn av koronapandemien i Norge, har altså regjeringen bestemt at de fleste tiltakene opphører fra lørdag 25. september klokka 16.00. Det er på sekundet samtidig som Fri Flyt Film Tour starter i Stavanger.

– Hehe, jeg fikk litt å henge fingrene i nå kna du si, men det er selvsagt veldig gøy at vi kan kjøre filmturneen med enda mer folk og masse trøkk, sier Bjærum.

Før dagens gladnyhet var flere av stoppene utsolgt, etter rekordstort trykk på billettsalget. Men nå legges det altså ut flere billetter til alle turnéstoppene under årets Film Tour. Totalt er det rundt 2000 nye billetter som kan selges etter at enmetersregelen ble fjernet.

Filmene som vises på årets turné er for øvrig disse – etter at MSPs storfilm ble utsatt på grunn av skogbrann i California:

Publisert 24. september 2021 kl 14.03
Sist oppdatert 24. september 2021 kl 14.03
annonse
Relaterte artikler
annonse
FREERIDE HEDVIG: En fornøyd Hedvig etter å ha vunnet nok en konkurranse under Freeride World Tour. Foto. FWT
Anmeldelse av Hedvig Wessels Headspace

– Har ikke sett så vakre sekunder i en skilfilm før

REGISSØREN: – Jeg har ofte spurt meg selv hva det er med denne bransjen og de landlige omgivelsene som gjør meg, en homofil mann, så ukomfortabel, sier regissør Ryan Collins. Skjermbilde: People Like Us
Skeiv skikjører i et lite fjellsamfunn

– Jeg har aldri følt tilhørighet

Slår seg sammen med snowboarder i ny film

Klar med Topptyrikon: – Han fryktet ingenting

Stinius Skjøtskift MSP
Stinius Skjøtskift med i ny storfilm

Stinius Skjøtskift blir del av ny storfilm

STORE LINJER PÅ SUNNMØRE: Trygg Lindkjølen i aksjon på Sunnmøre. Nå har han flyttet til Volda for å være nærmere surf - og linjer som dette. Foto: Ståle J. Aklestad
Egen musikk og skibilder i svart-hvitt

Filmet kinofilm med mobilen

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen