– Trondheim på onsdag var veldig bra. Det ble utsolgt allerede før visningen startet, så det var 600 personer inne der. Veldig bra, og kanskje det mest livlige publikummet vi har hatt til nå, sier prosjektleder og Film Tour-sjef Lisa Kvålshaugen Bjærum.

Etter 10 stopp under årets Film Tour har flere av stedene vært utsolgt – eller levert svært gode tall. I Trondheim var dessuten programmet en del av UKA. Torsdag, dagen etter stoppet i Trondheim, samlet over 100 skientusiaster seg også i Oppdal – en stor økning fra sist.

Annonse

– Molde ble heller ikke utsolgt, men det var utrolig mange der, med rundt 120 personer. Det veldig gøy for oss at folk er så gira, og jeg er generelt veldig fornøyd så langt. Ingrid Lonar er jo dessuten vanvittig flink som konferansier.

Nå venter Lillehammer mandag, og deretter Oslo på onsdag. Sistnevnte er tradisjonelt det største stoppet på Film Tour, og et slags høydepunkt.

– Det har vært stor interesse for Oslo, og jeg regner med det blir enda mer de neste dagene. Det blir gøy å se hva folk tenker om at det er i en ukedag. Det virker ikke som noen brydde seg om det i Trondheim, i alle fall, sier Kvålshaugen Bjærum.

– Hvilke filmer er det størst interesse for?

– Det er veldig god respons på Bergtatt-filmen, og det er veldig gøy. Lisen Strøm har jo klippet sammen filmen med en annen kollega helt selv, så det er gøy at den blir så godt mottatt.

Se galleri fra Trondheim: