Gode tips til mat på toppturen

Randolandslagets Malene Blikken Haukøy gir deg sine beste mattips til toppturen.

Sist oppdatert: 18. april 2020 kl 08.00
SPIS: Malene Blikken Haukøy om sine spisevaner. Foto: Privat
SPIS: Malene Blikken Haukøy om sine spisevaner. Foto: Privat
Lesetid: 4 minutter

– Det er ikke til å komme unna at det man putter i seg har veldig stor betydning. Både før, etter og underveis i konkurransen, sier nybakt norgesmester i randonee, Malene Blikken Haukøy.

Sigrid Henjum har gjennom Fri Flyt gitt ut turkokeboka "ET UTE". Der finner du de beste tipsene til matlaging på tur og under utendørs trening. Der er et kapittel viet til Malene Blikken Haukøy. I boken kan vi blant annet lese at Malenes favorittmat under trening og konkurranse er smurte lefser med skinke eller fisk, energibar og energidrikk (se nederst). Alt er selvsagt hjemmelaget, og har helt egne løsninger for å være optimalisert for lange, harde dager i fjellet.

Allerede abonnent?  

Norges største og beste magasin om ski, topptur og bratt friluftsliv - siden 1998

OrdinærUnder 28 år
Digital tilgang
79 kr/md i 12 md*
139 kr/md - ingen bindingstid
Med magasin
99 kr/md i 12 md*
+ 5 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden.

Alle abonnement fornyes automatisk. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen