/ Podcast

Hva er fremtiden til freeski?

Ferdinand Dahl (22) har tatt bronse i X Games, og kjørt OL for Norge. Men han har klare tanker om hvordan sporten skal utvikle seg videre. Hør også hvordan landslaget har trent og holdt skiformen gående i koronakrisen.

Sist oppdatert: 11. september 2020 kl 13.38
Ferdinand Dahl
PODCAST: Vi har besøk av Ferdinand Dahl i studio. Her er han sammen med freeski-legenden Tom Wallisch. Foto: Privat
Lesetid: 1 minutter

Ferdinand Dahl er en av Norges råeste skikjørere, og toppet karrieren med en bronse i X Games i Aspen – i tillegg til å kjøre OL for Norge. Men freeski er i rask endring, og det er mange tanker om hvordan sporten skal utvikle seg herfra. 

Dahl kjører på landslaget, men har også stadig mer fokus på filming. Hør hva han mener om sportens fremtid, hvordan triks skal utvikle seg og hvordan engasjementet skal opp.

Koronakrisen traff også landslaget, og Dahl tar oss grundig gjennom hvordan en landslagsutøver har klart å holde skiformen vedlike. Det involverer blant annet to dager på Snø i Lørenskog, og barmarkstrening på Oppegård.

PS: På slutten får du dessuten høre hvorfor Ferdinand mener iPod Shuffle er verdens beste dings for avspilling av musikk.

Programledere for podcasten er Anders Holtet og Henning Reinton. Hør podcasten i iTunes her, eller på Spotify

Publisert 11. september 2020 kl 13.38
Sist oppdatert 11. september 2020 kl 13.38
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen