– Det føles veldig bra med en ny pallplass i verdenscupen. Jeg storkoste meg på både treninger og i konkurransen her i Tignes. Det betyr mye for meg å kjenne så mye på skigleden igjen, fortalte Johanne Killi til Fri Flyt etter konkurransen.

Johanne Killi satte standarden tidlig da hun landet et knallsterkt førsterun som ble belønnet med 95.25 poeng. Det holdt til en andreplass for Killi.

Annonse

Til tross for andreplassen leder Killi fortsatt verdenscupen sammenlagt med 380 poeng i slopestyle og kjører for tiden i gul ledertrøye, det gjenstår bare en verdenscup denne sesongen, slopestyle i Silvaplana.

Med 170 poeng i differanse ned til 2. plassen, er sammenlagt seieren i slopestyle sikret for Johanne Killi uavhengig av hvordan det går i neste verdenscup.

– Jeg er fornøyd med egen kjøring ut i fra hvordan løypa var. Jeg skulle gjerne fått gjort et større triks på siste hoppet, men følte ikke for å gjøre det på det hoppet, sa Killi til Fri Flyt.

Se video av Killi sitt første run:

Sveitsiske Mathilde Gremaud svarte Killi i sitt andre run med et imponerende run som holdt til 96.25 poeng og en seier.

Megan Oldham leverte et godt første run som holdt til 3. plass.

Det var store forventninger til franske Tess Ledeux da hun kjørte på hjemmebane. Den ferske VM-vinneren i Big Air lå godt ann i sitt første run, helt til hun hoppet altfor langt på en double cork 1260 (to baklengs saltoer med tre og en halv rotasjon).

Sandra Eie leverte et greit første run som dommerne ga 70.75 poeng. I sitt andre run overroterte hun og med det ble scoren fra det første runnet stående, med sine 70.75 poeng endte hun på en 7. plass.