Les nyheter, guider og artikler om terrengsykling, stisykling, enduro og annen morro på to hjul.
Topptur på sykkel
Drømmen om panserskare.
Bli en bedre syklist
TERRENGSKOLEN: Vi har samlet alle episodene av Terrengskolen - en serie i 8 deler om hvordan du skal bli flinkere til å sykle.
Gjør det sjøl
MEKKESKOLE: Her har du fem tv-innslag og like mange tips på reperasjoner du kan gjøre mens du er på tur.
Hvilken sykkel?
Sykkelsesongen er for lengst i gang, og her er alt du trenger å vite for å velge sykkel – og hva som er mest trendy i sommer for deg som skyr asfalt og grusvei.
Merke: Diverse | Utstyr
5 smalstifavoritter du bør sykle
Her er Norges fem fineste destinasjoner for deg som elsker sykling på smalsti.
6 klassiske turer du bør sykle i Nordmarka
SOMMERGUIDE: Nordmarka utenfor Oslo er landets mest brukte lekegrind for stisyklister. Bli med på stisafari, og sjekk ut guiden til noen av klassikerne!
Annonse
Sogndal-sommer


Tørre stier og en sommerfølelse som ikke slipper taket midt i november. I stedet for å forbanne fraværet av vinteren, forlenget vi sykkelsommeren på Vestlandet.


Slik sti-pimper du sykkelen
Stisykling er mye morsommere enn grusveisykling, derfor gir vi deg tre enkle og rimelige tips for å gjøre sykkelen din bedre på røffe stier.
Merke: Alle | Utstyr
Sverger til 29”
SOMMERSTÆSJ: Her er utstyret Ove Grøndal bruker når han herjer i skogene i Hallingdal og den norske endurocupen.
Merke: Diverse | Utstyr
Stryns nye utforløype
Sykkelseosmgen holder stand på Stryn. Se filmen fra den nye utforløypa.
Knuts hjemmebane
Bygda Ål i Buskerud er i ferd med å få status som et aldri så lite paradis for stisykling. Noen av grunnene finner du i Knut Mykings rike.
Frognerseterens revansje
Det er nytt liv i den sagnomsuste skogen på Oslos vestkant.
Tohjulskrigen
Lille speil på veggen der – hvem har best heisbasert sykling i Norden her? Hvem vinner sommerens kamp om syklistene? De to nordiske sykkelgigantene Hafjell og Åre er og blir de største og beste for deg som liker kombinasjonen skiheis og sykkel.
Oppgjørets time
ØYVINDS ENDUROSKOLE (8/8): Den siste og viktigste leksen fra den kompromissløse Braap-mannen fra Oppdal handler om hva slags sykler som IKKE hører hjemme på sti.
Idioter i løypa
ØYVINDS ENDUROSKOLE (7/8): Dessverre er det alt for mange idioter som befinner seg på samme sti som deg. Ikke la det bli ditt problem.
Doseringsproblemer
ØYVINDS ENDUROSKOLE (6/8): Mannen som kun setter bremsespor i sin egen truse er tilbake. I dag skal vi lære oss å dosere.
Aaargh!!
ØYVINDS ENDUROSKOLE (5/6): Vi velger å ikke avsløre alt for mye om hvordan den eksentriske programlederen kommer seg opp uryddige motbakke-crux.
Annonse
Whaaaaa!!!!
ØYVINDS ENDUROSKOLE (4/8): Denne gangen er han skikkelig forbanna. En bekk skal gappes, og for å komme seg over må Øyvind virkelig ut og fly.
Kortsving
TERRENGSKOLEN 4:10: Slik sykler du fort og kontrollert gjennom korte og raske svinger på stien.
Ta mer fart!
ØYVINDS ENDUROSKOLE (3/8): Du kan være temmelig sikker på at trikset ikke er å nøle når vår uredde læremester i enduro skal forsere stygge steinpartier på nedturen.
Løst i svingen?
ØYVINDS ENDUROSKOLE (2/8): Trøbbel med løst og glatt underlag i svingen? Her får du løsninga servert på pedagogisk sølvfat av Øyvind Mæhle.
Tenk framover!
TERRENGSKOLEN 3:10: Skal du lykkes i terrenget må du planlegge framover. Teknikkguru Aslak Mørstad forklarer hvordan.
Annonse