Rufus har fått med seg folk Simen Nygård og Ole Andreas Dyrhovden, og de har brukt store deler av vinteren på å samle shots i norske bygater. Og hadde det ikke vært for at Simen Nygård var for seint ute da han spurte sjefen om vinterferie ville det blitt enda flere shots.

Annonse

Kaffe, sjakk og streetkjøring

– I høst planla jeg hvor jeg ville kjøre og med. Jeg spurte Simen Nygård og Ole Andreas Dyrhovden, som ikke akkurat var ikke vonde å be. Ole Andreas tok seg 1 måned ferie i februar, og det skulle egentlig Simen også, men han glemte å spørre sjefen før det var for seint. I hele februar kjørte vi ski hver eneste dag i Oslo, snøen holdt akkurat og det endte opp med masse materiale og mye moro, forteller Rufus –som var mer enn klar for streetkjøring etter en intens parksommer på Folgefonna i fjor. 

– Jeg tror den måneden i Oslo er den feteste skimåneden jeg har hatt så langt, sier Rufus.

– Hvordan går dagene når dere kun bruker dem på å kjøre ski i gata?

– Omtrent sånn: Jeg sto opp, satte på kaffe, og vekte Ole som sov på sofaen til Simen. Etter jeg hadde fått han våken så var det å frokostkaffe og sjakk. For deretter å dra ut på ski. 

Ingenting for smått

Januar brukte gjengen i gatene i Trondheim sammen med Vegard Hokstad, Magnus Rønning og Christer Mathisen, og i løpet av innspillinga i diverse bygater fikk Rufus også med seg Siver Voll, Gaute Foss Morken, EA Midtvold, Bjørn Uppstad og Magnus Rønning.

– Tanken bak hele prosjektet er å lage noe som ikke er så seriøst og ikke ha noen grenser på hva som er for smått så lenge vi likte hva vi kjørte, sier Rufus.

13-37-53_lightboxorg
13-37-53_lightboxorg

FILMFYR: Rufus Tangen røk korsbåndet i fjor, men han jobber som en helt både på spinningsykkel, styrkerom og foran datamaskina. Snart kommer kortfilmen Ruckus fra butter-kongen.

Rufus tilbake til jul

Han røk korsbåndet i kneet på slutten av sesongen, og er i ferd med å komme seg på beina nå. Men skikjøring i sommer må butter-sjefen se langt etter.

– Hvordan går det med kneet nå?

– Ganske greit, nå har det gått fem uker etter operasjon. Jeg sitter på spinningsykkelen 20 til 30 timer i uka, i tillegg til fysioterapi og selvsagt trening av overkropp for å gjøre meg klar til neste sesong. Jeg kommer ikke tilbake på ski før desember/januar hvis alt går etter planen, så håper alle koser seg på Fonna i år!

Uansett hvor du er kan du kose deg med teaseren på Ruckus: