TEASER: Rufus´ fete filmprosjekt

Stilsjefen Rufus Tangen slipper kortfilm til høsten, og her er teaseren med noen av de feteste urban-shotsa vi har sett fra Norge noensinne.

Sist oppdatert: 30. juni 2015 kl 09.58
URBANT: Rufus Tangens kortfilm er i sin helhet spilt inn i norske bygater. Teaseren ser du nå, og selve filmen i høst. Foto: Håkon Jørgensen
URBANT: Rufus Tangens kortfilm er i sin helhet spilt inn i norske bygater. Teaseren ser du nå, og selve filmen i høst. Foto: Håkon Jørgensen
Lesetid: 3 minutter

Rufus har fått med seg folk Simen Nygård og Ole Andreas Dyrhovden, og de har brukt store deler av vinteren på å samle shots i norske bygater. Og hadde det ikke vært for at Simen Nygård var for seint ute da han spurte sjefen om vinterferie ville det blitt enda flere shots.

Kaffe, sjakk og streetkjøring

– I høst planla jeg hvor jeg ville kjøre og med. Jeg spurte Simen Nygård og Ole Andreas Dyrhovden, som ikke akkurat var ikke vonde å be. Ole Andreas tok seg 1 måned ferie i februar, og det skulle egentlig Simen også, men han glemte å spørre sjefen før det var for seint. I hele februar kjørte vi ski hver eneste dag i Oslo, snøen holdt akkurat og det endte opp med masse materiale og mye moro, forteller Rufus –som var mer enn klar for streetkjøring etter en intens parksommer på Folgefonna i fjor. 

– Jeg tror den måneden i Oslo er den feteste skimåneden jeg har hatt så langt, sier Rufus.

– Hvordan går dagene når dere kun bruker dem på å kjøre ski i gata?

– Omtrent sånn: Jeg sto opp, satte på kaffe, og vekte Ole som sov på sofaen til Simen. Etter jeg hadde fått han våken så var det å frokostkaffe og sjakk. For deretter å dra ut på ski. 

Ingenting for smått

Januar brukte gjengen i gatene i Trondheim sammen med Vegard Hokstad, Magnus Rønning og Christer Mathisen, og i løpet av innspillinga i diverse bygater fikk Rufus også med seg Siver Voll, Gaute Foss Morken, EA Midtvold, Bjørn Uppstad og Magnus Rønning.

– Tanken bak hele prosjektet er å lage noe som ikke er så seriøst og ikke ha noen grenser på hva som er for smått så lenge vi likte hva vi kjørte, sier Rufus.

13-37-53_lightboxorg
13-37-53_lightboxorg

FILMFYR: Rufus Tangen røk korsbåndet i fjor, men han jobber som en helt både på spinningsykkel, styrkerom og foran datamaskina. Snart kommer kortfilmen Ruckus fra butter-kongen.

Rufus tilbake til jul

Han røk korsbåndet i kneet på slutten av sesongen, og er i ferd med å komme seg på beina nå. Men skikjøring i sommer må butter-sjefen se langt etter.

– Hvordan går det med kneet nå?

– Ganske greit, nå har det gått fem uker etter operasjon. Jeg sitter på spinningsykkelen 20 til 30 timer i uka, i tillegg til fysioterapi og selvsagt trening av overkropp for å gjøre meg klar til neste sesong. Jeg kommer ikke tilbake på ski før desember/januar hvis alt går etter planen, så håper alle koser seg på Fonna i år!

Uansett hvor du er kan du kose deg med teaseren på Ruckus:

Publisert 30. juni 2015 kl 09.58
Sist oppdatert 30. juni 2015 kl 09.58
annonse
Relaterte artikler
Hedvig Wessel feirer at hun er blitt verdensmester i frikjøring
– Dette er bare begynnelsen

– Dette er bare begynnelsen

Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

annonse
jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

Høkkers Freeride
Se bilder og resultater fra Høkkers Freeride

Høkkers: – Rekordpåmelding

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen