Rufus er butter-spesialisten som skyr Norge om vinteren og digger Leonardo di Caprio. Editen hans ser du under artikkelen, og her får du Rufus´ 12 favoritter fra sist vinter:

1. Skifilm:

Annonse

– Den filmen jeg har sett mest må være Blackout Projects med B-dog og Edollo, filmen er min inspirasjonsstarter ved frokostbordet. Hvis tiden strekker til slapper jeg av med B&E show.

2. Edit:

– Hvis jeg skal nevne en på tampen som jeg synes var realt rå denne sesongen, så er det Ole Andreas Dyrhovden sin season edit. Han har Norges råeste switchlandinger etter min mening.

3. Bilde:

– Mitt favorittbilde er av brodern, Tomas Tangen, der han tar «Tangengrabben»:

tomas tangen
tomas tangen

Foto: Hallstein D. Mala

4. Kjører:

– Phil Casabon fordi han kjører så rent, ikke noe huck puck!

5. Skisted:

– Det må være Zermatt denne sesongen. Det er tre viktige punkter som gjør dette til en sjukt bra plass å være. 

  • Frisk luft (ikke lov med noen bensinbiler osv..) 

  • Ekstrem natur.

  • Åpent 365 dager i året. 

6. Skisenter i Norge:

– Haha, det er vanskelig å si, for jeg har ikke vært i Norge på to år under vintersesongen. Men synes Varingskollen er fett når de er top notch. Fete rails med mange laps i løpet av dagen. 

7. Skisenter i utlandet:

– Keystone I Colorado. Alltid digge rails, bra hopp og lite folk i forhold til Breckenridge.  

8. Urbanspot:

– Jeg har nok ikke en favoritt urban spot. Jeg har aldri vært på et sted lenge nok til å gjøre det til en favoritt. 

9. Parkrail:

– Favorittrail i parken er en 8 til 12 meter lang downrail, en helt enkel singelbarrow tror jeg det heter. Der går det an å finne på mye rart.

10. Session:

– Jeg er over gjennomsnittlig glad i å haike rails tror jeg, så blir mange morsomme og våte sessions gjennom sesongen. Hoppshooten vi hadde på Folgefonna, altså innspillinga av Fonnasommer EP3 var FET! Takker og bukker til Fri Flyt og Fonna for all hjelpen.

11. Kjendis:

– Oj, dette er et godt spørsmål, men hvis jeg må nevne en så er det kanskje Leonardo DiCaprio, han virker som en jævla luring!

12. Hendelse:

– Min favoritthendelse var da jeg var på hytta med familien og bygde backfliphopp med begge brødene mine (Tomas og Johannes Tangen), var så sjukt fett å ta backflip. Hvis jeg kan ta med en hendelse til, så er det Egypt-turen fra da jeg gikk på Rødde Folkehøgskole. Karl Kristian Muggerud og jeg delte rom, og vi er ikke så alt for glade i varmen. Vi hadde seksten grader på rommet med en skiedit på telefonen, og selvfølgelig B&E show. Episode åtte så vi minst tretti-førti ganger i løpet av oppholdet. Karl og jeg hadde delt økonomi i Egypt, akkurat som et gammelt ektepar. Allerede den første dagen hadde vi brukt opp nesten alle pengene på ubrukelige ting, utenom snorkel å svømmebriller så klart. Det var en sjukt bra tur. Det eneste vi gjorde utenom de obligatoriske tingene, var å snorkle rundt. Karl og jeg har planer om å dra på en chartertur til i fremtiden. Gleder meg allerede til «Knoll & tott på tur».

OK, da vet vi det. Her er Rufus Tangens geniale sesongedit: