Ledige plasser på Stavanger Freeride

Det er fortsatt mulig å melde seg på Stavanger Freeride, som går fra 12. til 15. mars.

Sist oppdatert: 18. februar 2015 kl 10.00
I FJOR: Bård Øymar tok en suveren seier på hjemmebane med ei hissig linje med mer stein enn snø. Foto: Norway Freeride Series
I FJOR: Bård Øymar tok en suveren seier på hjemmebane med ei hissig linje med mer stein enn snø. Foto: Norway Freeride Series
Lesetid: 2 minutter

Konkurransene i Norway Freeride Series er som vanlig voldsomt populære, og i herreklassen er ventelista lang for sesongens første konkurranse som går av stabelen i Sogndal til helgen.

LES OGSÅ: Freeridecupen starter!

Men i Stavanger Freeride, som går om litt under en måned, er det fortsatt mulig å få plass, selv om påmeldingsfristen går ut 19. februar. Stavanger-konkurransen er 2-stjerners kvalikkonkurranse i Freeride World Qualifier-systemet.

– Det er fortsatt noen plasser ledig, så det er bare å bli med. I år er det store mengder snø i Hunnedalen, og gjengen i Stavanger Freeride ser på en ny face i år til forskjell fra de to foregående årene.  Får vi de riktige forholdene ligger alt til rette for at dette blir en kjempekjekk face slik den ser ut nå, sier sjef for Stavanger Freeride, Elisabeth Balchen Gundersen.

Arrangøren jobber med en helt ny face for konkurransen, og primus motor Anders Ekkje Slettebø har stor tro på det nye området.

– Fjellsiden er knappe 300 høydemeter. Den er veldig tilgjengelig for publikum, og mer variert enn vi har hatt tidligere. Det røffeste er brattere og større, og det enkleste er snillere enn før. Dette er plan A. Vi har også to andre alternativer, sier han.

stavanger-freeride_face
stavanger-freeride_face

NY FACE: Dette er face´n hvor konkurransen i Hunnedalen utenfor Stavanger skal kjøres. I vinter er det langt mer snø enn da dette bildet ble tatt.

Se teaser for Stavanger Freeride:

Publisert 18. februar 2015 kl 10.00
Sist oppdatert 18. februar 2015 kl 10.00
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen