– I mars arrangeres frikjøringskonkurransen Stavanger Freeride i de bratte fjellsidene i Hunnedalen. Det har aldri tidligere blitt arrarngert noe lignende i regionen, og publikum kan vente seg spektakulær ski- og brettkjøring av ypperste klasse. Konkurransen inngår i den norske frikjøringscupen Norway Freeride, sammen med Sauda, Sogndal og Røldal, forteller Anders Ekkje Slettebø til Fri Flyt.

– Stor interesse

Annonse

Stavanger har en rekke nokså meritterte lokale kjørere som allerede er klare for konkurransen. I tillegg kommer det storfint besøk fra det store utland.

– Av lokale deltakere kan vi forvente å se blant annet Bård Øymar, Bjørn Thomas Romsøe og Tommy Nordbø – tre gutter som kan hevde seg i toppen. Så langt har deltakere fra Sverige, Canada og New Zealand meldt sin interesse, sier Ekkje Slettebø.

Spennende terreng

Hunnedalen, hvor konkurransen skal arrangeres, ligger om lag 60 kilometer fra Stavanger, og byr på mange, fine fjellsider som egner seg godt for frikjøringskonkurranser. Alle andre arrangement i forbindelse med denne runden i Norway Freeride Cup skal foregå i Stavanger sentrum, som skal sikre stor og bred oppmerksomhet til konkurransen.

Here runden skal avgjøres i løpet av en dag, og det er satt av totalt fire dager til arrangementet. Mer info om Stavanger Freeride finner du her, og påmelding kan du gjøre her.