Fredag 1.mai avsluttet Sogndal Skisenter – Hodlekve en lang og snørik sesong! Siden åpningen i desember har anlegget badet i snø, og det var ikke noe unntak denne fredagen heller. Det er selvfølgelig en skam at anlegget gir seg med så mye snø i fjellet!

Hodlekve skisenter har jo i alle år bestått av en enkelt puma-heis, men i 2014 kunne Sogningene endelig lære seg å bruke T-krok da Rindabotn-heisen åpnet! Denne åpnet ikke bare et helt nytt område, men var også starten på en ny kultur i skisenteret! Gønnerønn-kulturen, med Sogndal Riot Squad i spissen! 

I Hodlekve møter jeg gutta i Sogndal Riot Squad. ”SRS” er en skikkelig pøbelgjeng ute etter å herje hardt i på hjemmebanen i Rindabotn. Jeg hang meg på noen runder i «Thailand», et av de lokale gunnerønna, store hips, fine hopp og myke sløshy landinger stod på menyen! Nivået er skyhøyt og det er ingen tvil om at gutta har fylt på triksepåsan denne vinteren!

Det ser ikke ut som Sondre Lindkjølen har noe problem å jibbe på tech-utstyret sitt. Selv ikke på den 197cm lange storfjellskia til Asbjørn Eggebø Næss:

1
1

Flippene satt løst for Sondre Loftsgarden – telemarksskjøreren fra Rauland:

2
2

Stor mutegrab fra Sondre til minne til JP Auclair som tidligere i mai ble hyllet i Riksgränsen:

3
3

Knoker – Sondre Loftsgarden + Lindkjølen:

4
4

Thumbsup – Nicolai Nygaard:

5
5

Trygg Lindkjølen holder det rent:

6
6

Fredrik Solnes Dale tok turen fra sitt sommerstengte lokalanlegg Sogn Skisenter for å teste snøen i dalen. Det så ikke ut som det skuffet:

7
7

Airtime – Nikolai Nygaard:

8
8

Rask liten håndjager fra Andreas Køhn:

9
9

7tail fra Trygg Lindkjølen:

10
10

Fancy moves fra Niko. Karl Kristian Muggerud dokumenterer til neste episode av KKMTV -som du ser nederst!

11
11

Mer Muggerud -legg spesielt merke til nyeste episode av KKMTV -som du ser under!

12
12