VANT I COMEBACKET

Dennis Risvoll skadet seg stygt under FWT-stoppet i Fieberbrunn i fjor, og har siden det ikke kjørt noen frikjøringskonkurranser. Comebacket ble altså på hjemmebane under Høkkers Invitational, hvor han gikk helt til topps.

- Jeg fokuserte egentlig bare på å kose meg på ski og ikke bry meg så mye om jibbe-kidsa som har kjørt helt vilt her på practice og i går. De stompa alt, og jeg tenkte at jeg ikke har noe her å gjøre, sier Risvoll.

For freeskierne fikk det ikke helt til å stemme på Lemonsjøen. Robert Andre Ruud, som har vunnet to år på rad, tryna i sitt run, og klarte ikke å komme seg til superfinalen. Det gjorde derimot småbarnsfedrene Erik Næss og Dennis Risvoll. I tillegg bestod superfinalen i herreklassen av Øystein Aasheim, Mats Mikalsen, Erland Skogum, Petter Hørthe, Andreas Roer Madsen, Benjamin Forthun og Stinius Skjøtskift.

Dennis Risvoll hadde egentlig planer om å la det bli med denne ene konkurransen i år, men vurderer nå å bli med på de siste konkurransene i Norgescupen.

- Jeg tenkte jeg skulle ha en rolig sesong, men dette gir mersmak. Det kan godt hende jeg kjører på og blir med på resten av Norgescupen.

MEDHUS VANT PÅ TREDJE FORSØK

I dameklassen gikk tidligere juniorverdensmester Synnøve Medhus av med seieren. Hun hadde egentlig ikke tenkt å stille til start under årets Høkkers Invitational.

- Jeg har vært med de to første årene, og hadde egentlig sagt ifra at jeg ikke kom i år, men jeg ble overtalt til å stille til start. Det er jeg veldig glad for nå.

Medhus satte blant annet to backflips i bunnen av konkurransesiden, men synes selv hun rotet seg litt bort i det øverste.

- Jeg kjørte egentlig feil i forhold til planen min på toppen. Jeg kom meg inn i en del busker og kratt, og tenkte at nå må jeg bare komme meg ned. Der satte jeg to backflips, så det var nok det som gjorde at jeg sikret meg seieren.

Både Risvoll og Medhus vant 50 000kr.

PS: Erland Skogum, 15 år fra Trollhøe Høkkers, kom på 2. plass.
PS2: Det ble trippel Høkkers i herreklassen, med Skogum og Aasheim på henholdsvis 2. og 3.

Fri Flyt kommer tilbake med fullstendig resultatliste.