– Opplever et helt nytt engasjement rundt Ingierkollen slalåmsenter

Daglig leder i Ingierkollen slalåmsenter, Ludvig Daae, så mørkt på sesongen, som lå an til underskudd. Etter helgens opptur føler han mye har snudd.

Sist oppdatert 2. februar 2017 kl 10.24
INGIERKOLLENS NYE VÅR: Nå ser Ingierkollen lyst på framtiden igjen. Foto: Ludvig Daae
INGIERKOLLENS NYE VÅR: Nå ser Ingierkollen lyst på framtiden igjen. Foto: Ludvig Daae

Ingierkollen slalåmsenter i Oppegård har hatt en svært trøblete sesong, og har lidd stort under en nedbørsfattig og mild sesong.

Gjestene sviktet, og til slutt fikk daglig leder Ludvig Daae nok, og la ut et hjertesukk på Facebook.

Det ga umiddelbar effekt, og påfølgende helg strømmet gjestene til anlegget. Denne uka opplever Daae et helt nytt engasjement rundt anlegget, og ser lyst på framtiden.

– Det er klart at denne sesongen er nok litt ødelagt med stengt romjul og lite gjester i januar.

Men nå tror jeg vi i alle fall kan snu et underskudd til et lite overskudd, eller i alle fall balanse i regnskapet i år. Jeg ser jo også langt lysere på neste år, og har fått en helt ny glød, sier Daae.

Facebook-innlegget gikk viralt, med nærmere 400.000 personer nådd.

Torsdag ble det klart at boligbyggeren JM sponser hundre dagskort førstkommende søndag klokken 11. Det betyr at de hundre første til skianlegget får kjøre gratis. For skisenteret betyr det en verdi på 26.000 kroner.

– Det er veldig, veldig gøy. Det viktigste med det er kanskje at jeg opplever en helt ny giv rundt skianlegget nå. Det skjer så mye nå som er veldig bra for oss, sier Daae.

Publisert 2. februar 2017 kl 10.24
Sist oppdatert 2. februar 2017 kl 10.24
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen