«Open klasse» er tenkt  å være et årlig arrangement med parkkjøring, leik og moro. Første utgave finner sted i Myrkdalen  22.-26. april.

LES OGSÅ: Megaparkpåmeldinga er åpen

Annonse

LES OGSÅ: Skipatruljen i Myrkdalen

Bak nyskapningen står et mannsterkt lag med Sig Tveit, Ole Fretheim, Klaus Finne. Patrik Søreide og Åsmund Hårklau i samarbeid Myrkdalen skisenter.
– Arrangementet er ment å treffe de med særlig lidenskap og interesse for hopp og rails samt hopp og element bygd i terrenget, sier Hårklau.
Det var han og Søreide som fikk ideen på en biltur til Røldal.
Parkbygger Emil Fossheim er sentral i planene. Mye av moroa vil finne sted i den nye parken ved Storhaugsexpressen, men i tillegg vil det bygges mange helt egne element.
– Vi skal lage et lekeland i snø. Sjølve parkområdet blir utforma med både tradisjonelle parkelement og hopp bygd i naturlig terreng. Like ved sida av parkområdet er det eit elveleie som fungerer perfekt til å bygge både store og små hopp/corners i terreng – dette vert sjukt bra! sier Hårklau.
På programmet står blant annet står jam-sesjoner med The Trashparty og Sig Tveit, videokurs og en uformell hoppkonkurranse i trippellinja med Klaus Finne. Tveit melder at det kanskje vil bekreftes flere navn til programmet i løpet av våren.

– Ta med ski, snøbrett og gul smurning, og sett punktum for vintersesongen i vårlig klima. Dette blir konge, sier Tveit.

LES OGSÅ: Hvor er du nå, Patrik Søreide?