– Vi har lenge hatt lyst til å arrangere flere lavterskel-arrangementer, hvor både pris og tidsbruk skal være mer overkommelig, i tillegg til å være et fint supplement til de årlige, større campene vi har. Derfor ønsker vi å lage en sosial dag med mange ivrige jenter i Oslo Vinterpark 20. januar,  og tanken er å få til dette også i andre skianlegg på sikt, sier Linn Cecilie Mæhlum

Hun er en av gründerne bak Ivrig, og sammen med med-gründer Anja Gardli leverte hun et av de mest severdige partene i Field Productions Supervention 2. Nå gjør de sitt for å få flere jenter med i frikjøringssirkuset.

– Vi velger å ha første camp i Oslo Vinterpark, både på grunn av nærheten til Oslo, og fordi det er et anlegg med bra forhold, gode kjøremuligheter og en bra park for alle nivåer, sier Mæhlum.

Se film og les om Ivrig-camp i Kvitfjell!

JENTESHRED: God stemning forventes i Tryvann. Foto: Kyle Meyr
JENTESHRED: God stemning forventes i Tryvann. Foto: Kyle Meyr

Ivrig kjører flere kurs på campen; teknikkurs for ski og brett, jibbekurs og foto-/ instagramkurs. Og det er en temmelig imponerende gjeng instruktører som skal i aksjon.

– Målet er å få børstet støvet av teknikken og bli godt kjent med utstyret igjen, slik at deltagerne kan ha mer glede av sesongen og få et godt utgangspunkt tidlig. Det er også en ypperlig mulighet til å bli kjent med flere i miljøet, og ha mye moro sammen med. Instruktører på ski og brett blir Anja Alme Gardli, Lilly Murud, Julie Marie Mæhlum, Ida Amble, Marte Søderlund og meg selv. Fotokurset holdes av Ina Vikøren, og fotograf for dagen blir Even Brekke, forteller Linn Cecilie Mæhlum.

Les mer om Ivrigs nye camp-konsept her!