Det har vært en tidlig sesongstart for de største entusiastene der ute, og da er naturligvis ikke

VETLE OG HÅVARD

Vetle og Håvard har base i Sogndal, og bruker mye tid i Jostedalen, Sogndalsdalen og Hurrungane, samt på craggene rundt i Sogndal. Gutta ble kjent da de begge to gjorde en sesong i Chamonix i 2015. De studerer friluftsliv, og begge ønsker etter hvert å starte på Nordtind sin tindeveglederutdanning i Volda. Håvard er en dyktig snowboarder med mange kjente og ukjente Chamonixklassikere i sekken. Vetle har det samme, og hevder seg for tiden godt i norgescupen i frikjøring på ski. Serien er laget av Bård Basberg. 

EPISODE 1: Klatring i Leikanger

EPISODE 2: Sesongstart på ski i Jotunheimen

EPISODE 3: – Jævlig hårete da! 

EPISODE 4: 12 timer i Jotunheimen (Smørstabbtind-traversen)

Annonse

Det har vært en tidlig sesongstart for de største entusiastene der ute, og da er naturligvis ikke Vetle Eriksen Dirdal og Håvard Skaar Skogesal blant unntakene. Forrige torsdag (2. november) var de nemlig på Sognefjellet med fotograf Bård Basberg for å stå på ski og lage en ny episode av Sognefjorden Cowboys. Tross litt motgang (det skal du få se i filmen) ble det stor suksess og høy begeistring når de to får med seg både Steindalsnosi og Fanaråken på samme turen. 

LES OGSÅ: Kan få tilgang til Jotuheimens indrefilet en måned tidligere

Siden filmen ble spilt inn har det kommet mye ny snø i området, og i helgen vil det bli puddersnø å oppdrive for de som tar turen, men snøen har kommet med mye vind. Så vær varsom. Til helgen er det forøvrig Lom Skifestival.