– Applikasjonen skal inspirere ungdom til å ønske å utvikle skikjøring i våre parker, men samtidig ivareta den sosiale delen av parkkjøring, sier Fredrik Rydén, parkansvarlig i SkiStar AB i en pressemelding.

Applikasjonen MySkiStar Snow Park lanseres nå i de svenske skianleggene Åre (Åre Ambilight Snow Park), Vemdalen og Sälen av skianlegg-giganten SkiStar.

Annonse

Filmer deg automatisk

Den fungerer slik at dersom man har et skipass knyttet opp til applikasjonen starter et kamera automatisk å filme deg ved hoppkanten, før den legger ut klippet på din profil. Derfra kan du dele, redigere og fritt velge hva du gjør med filmklippet.

– Kulturen rundt park-kjøring handler mye om å ha det morsomt og å kjøre med venner. Gjennom applikasjonen blir det enkelt å umiddelbart dele gleden over å ha lært seg et nytt triks med både venner og familie i sosiale medier, sier Rydén.

En del av nettsatsningen

I utgangspunktet går også SkiStar over til nettbaserte løsninger. Allerede en del skisentre har begynt å prioritere heiskortkjøp på nett, og nå gir SkiStar (som blant mange driver Trysil og Hemsedal) bonus ved kjøp av nett-tjenester.

– I vår bransje er årets trendnyhet at nordmenn prioriterer og forhåndsbestiller skiferien tidligere enn før, sier Mathias Lindström, markeds- og salgsdirektør i SkiStar AB.

Dermed får man flere fordeler ved å gå over på mobile plattformer i skianleggene.