Ikke overraskende var det toårsprosjektet fra Matchstick (MSP) som gikk av med seieren i friflyt.no sin avstemning over hvilke filmer folk ville se på filmturneen. Turnésjef Magnus Tveito har sett en smakebit av filmen og tror ikke publikum blir skuffa.

LES OGSÅ: Hvilke filmer vil DU se på filmturneen?

Annonse

– Vanvittig bra

– I tillegg til traileren og bakomfilmene, som er spektakulære nok i seg selv, så har jeg sett noen andre glimt av filmen. Jeg tror dette kommer til å bli helt sinnssykt. MSP har lagt lista høyt ved å bruke to år på å spille inn filmen, men jeg tror ikke de får problemer med å levere. Days of my Youth ser vanvittig bra ut, sier Tveito. 

MSPs film vant avstemningen foran norske Wordup Projects og Level1´s Less hvor vår egen Sigbjørn Tveit har fått en velfortjent part. I tillegg til filmene du kunne stemme på, foreslo folk blant annet Trashpartys Video Entertainment, 4bi9 og snowboardfilmen Higher med Jeremy Jones.

– Jeg tror nok riktig filmen vant. Matchstick kommer til å bli utrolig bra, sier Magnus Tveito. 

Har du enda ikke sett traileren så trykk play!

Overraskelse på gang

Men det er ikke bare MSP som blir å se på lerretet under filmturneen. Field Productions er i full gang med en spesialfilm til turneen, hvor gjengen bak kinosuksessen Supervention feirer 10-års jubileum.

– Jeg vet nesten ingenting om Fields prosjekt, og er like spent som alle andre. Men jeg føler meg trygg på at de kommer til å lage en fet film som kommer til å stå seg veldig godt sammen med MSP, sier Tveito. 

Fri Flyt Film Tour starter på Rockefeller i Oslo lørdag 4. oktober. Mer info og full turnéplan finner du her, og billetter kjøper du her!

rockefeller-hp
rockefeller-hp

TURNÉSTART: Rockefeller er fast start på Fri Flyts filmturné –og et sikkert tegn på at vinteren er like rundt hjørnet. Foto: Hans Petter Hval