70 deltagere får plass i konkurransen i Oppdal, som arrangeres for første gang etter at fjorårets batalje ble avlyst på grunn av snømangel.

– I år er det helt andre snøforhold på Ådalsfjeset, hvor konkurransen arrangeres. Nå er det kjempeforhold i face´n, som ligger svært lett tilgjengelig fra heisen i Ådalen. Den åpner for øvrig på lørdag, sier Johan Ericson fra arrangøren Oppdal Camp.

Konkurransen går Palmelørdag 28. mars, og er åpen for deltagere fra sju til 18 år. Oppdal Junior Freeride er tredje og nest siste konkurranse i den norske frikjøringscupen for juniorer.

LES OGSÅ: Juniorcupen tar form

– Face´n i Ådalen er ikke den mest dramatiske, men den har mange linjevalg og utfordringer som passer godt i en juniorkonkurranse. I tillegg er området veldig lett å nå fra heisen, så her blir det ingen gåing opp, sier Ericson.

Påmelding (fra mandag 16. februar) og mer info om konkurransen finner du her!

adalsfjeset
adalsfjeset

ÅDALSFJESET: Dette bildet av Ådalsfjeset ble tatt denne uka. Øverste del er nokså bratt med flere forskjellige klipper. Nedre del er slakere, og godt egna for hissige outruns. Heisen ses til høyre for den røde markeringen. Foto: Tore Meirik