– Skikjører, klatrer eller sivilist. Hva er du?

– Godt spørsmål.

Annonse

– Hva var du før?

– Opprinnelig? Skier. Hvis jeg må velge? Skier. Men det er en fordel ved å ikke være helt sikker på hvilke side av den trekanten du står på... Er du 100% skier har du putta alle egga i en kurv den dagen du ikke har korsbånd lengre. Da er det lett å få en krise. Så jeg sprer risikoen. Har jeg en dårlig dag på jobben, tenker jeg «føkk dette, jeg er en skier». Tryner jeg i et skirenn, tenker jeg «føkk dette, jeg er en climber, dette har ikke noe å si». Det er psykeforsikring – med p. 

Slik starter Sigurd Løvfalls hovedprofil i det nye Fri Flyt-magasinet, som er er ute til salg nå. I det nye magasinet, som blir den siste vinterutgaven i år, kan du blant annet lese vårens beste toppturtips, om Lyngen, og om livet på veien i  Colorado - I tillegg til en stor test av kjørevennlige tech-støvler. Bladet er selvsagt fullstappet av mye annet, godt lesestoff som gjør deg klar for skivåren.

Har du lest denne? Norges fineste langturer

(Artikkelen fortsetter under bildet)

lyng1
lyng1

JELLFASHION: Amerikanske Alex Hunt tar i bruk den norske varianten av Do-rag, en såkalt sognegardin, på vei opp til Kjostind. 

LES OGSÅ DENNE: #117 I SALG NÅ!

Vi forteller også historien om å reise til Lyngen for første gangen. Det er Hans Petter Hval som forteller historien som reiseleder i fjellene i Nord.

Som reiseleder og generelt opptatt av å opprettholde en viss form for stemning av den gode typen, er jeg ikke spesielt misfornøyd med været. Snøen er kald og det er ingenting som tyder på at den kommer til å forandre seg høyere opp i heimen av ellet. Og over snøen er himmelen alltid blå når det lages reportasjer til dette magasinet, og trur du ikke at sola pisker meg i trynet der jeg myser under capen og ser meg tilbake på nylagte fellespor og en ord jeg bare tipper heter Lyngen orden. Foran meg en svenske med kalsonger av det tighte slaget og en amerikaner og en fra Maura og en svenske til.  

God vår, og god lesing!

PS: Allerede på torsdag fikk abonnentene bladet i posten. Vil du få bladet, og flere andre medlemsfordeler, før andre? Da bør du bli abonnent i dag

Se coveret her (bildet er tatt av Håvard Myklebust):

fri-flyt-cover-low
fri-flyt-cover-low