Lørdag går vinterens tredje runde i Freeride World Tour (FWT) av stabelen i østerrikske Fieberbrunn. Konkurransen starter klokka 08.45, forholdene er bra med mye snø og legendariske Tanner Hall – som har starta debutsesongen sin i FWT meget bra – mener face´n i Fieberbrunn er så bra at tiden er inne for å begynne å kjøre baklengs.

– Vi fikk bildene i dag, og det ser helt rått ut. Jeg håper bare snøen blir litt fast, sånn at vi kan ta av switch. Det er på tide å begynne med det i FWT nå, sa Tanner da Fri Flyts mann traff legenden fra Montana helt tilfeldig i bagasjekø i München.

Da hadde han brukt hele tre dager på å reise fra USA til Bayern, uten at det klarte å knekke Halls humør. Han ligger arresten på 3. plass sammenlagt i FWT.

– Haha, alt utstyret mitt er søkk vekk, men sånn er det å reise. Jeg er stoka likevel!

Friflyt.no kommer etter hvert med lenke til FWTs direktesending fra konkurransen. Se startlistene under – Hedvig Wessel, som altså er eneste norske kjører - starter som nummer seks i den nest siste klassen (se startlistene lenger ned). Hun kræsja for øvrig i forrige runde, men etter å ha imponert i Japan, ligger hun på sjuende plass sammenlagt.

Se sammenlagtlistene her!

Samtidig som lørdagens Freeride World Tour-runde i Fieberbrunn, kjøres tilsvarende juniorkonkurranse på samme sted, og der stiller Norge temmelig mannsterkt: Vetle Gangeskar, Ådne Kvåle, Ellan Skogum og Svein Løkken er på plass for å kjøre konkurransen.

Startlister FWT FIeberbrunn 2019:

1-sb-menn
1-sb-menn
2-ski-menn
2-ski-menn
3-ski-damer
3-ski-damer
4-sb-damer
4-sb-damer