/ FWT

Her ser du årets første FWT-renn

Freeride World Tour starter i Ordino Arcalís i Andorra fredag klokken 09.30. Her ser du konkurransen direkte - og følg Hedvig Wessel i årets første renn.

Sist oppdatert 19. februar 2021 kl 10.04
FWT
DIREKTE: Her ser du Freeride World Tour direkte. Foto: FWT

Fredag klokken 09.30 starter altså årets første renn i Freeride World Tour, verdenscupen i frikjøring. Det skjer i Ordino Arcalís i Andorra - etter at Japan og Canada ble avlyst.

Konkurransen ser du direkte i vinduet nedenfor. Da kan du følge Hedvig Wessel, som er den eneste norske utøveren i konkurransen. Ski kvinner er først ut.

Freeride World Tour går vekk fra formatet de hadde i fjor, da de kun viste konkurransen i en klippet versjon etter at den faktisk ble kjørt.

Konkurransen skal gå i Port del Rat-facen. Da Fri Flyt snakket med Hedvig Wessel i forkant av konkurransen, fortalte hun at det er vårski-forhold i Andorra nå. Det blir fort harde forhold.

– Det er ikke så mye snø, akkurat. Det er ganske tynt og varmt. Men jeg tror detblir bra, og snøen er fin. Det er gøy å kjøre, men det blir hardt. Så får vi se om det blir kaldt eller sløsj, sa hun onsdag.

Wessel starter som nummer seks i år. Forøvrig er ikke Tanner Hall med, etter at han skadet seg i en filminnspilling tidligere i år. Også Leo Slemett er skadd. 

Konkurransen kjøres i følgende rekkefølge:

1. Ski Women

2. Ski Men

3. Snow Women

4. Snow Men

Se konkurransen direkte her:

Publisert 19. februar 2021 kl 10.04
Sist oppdatert 19. februar 2021 kl 10.04
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen