Campen for jenter som vil kjøre overalt

Nina Rustens nye jentecamp inneholder så mye at campen er oppkalt etter en type campingvogn.

Sist oppdatert: 28. april 2016 kl 09.59
CAMPEN FOR DAMA SOM VIL BEHERSKE ALT: Stryn sommerskisenter er et strålende sted for KombiCamp –jentecampen hvor du lærer å herje i både terrengparken og til fjells, slik Marit Rolvsjord gjør her. Foto: Tore Meirik
CAMPEN FOR DAMA SOM VIL BEHERSKE ALT: Stryn sommerskisenter er et strålende sted for KombiCamp –jentecampen hvor du lærer å herje i både terrengparken og til fjells, slik Marit Rolvsjord gjør her. Foto: Tore Meirik
Lesetid: 2 minutter

Kombicamp er ikke bare navnet på en type tilhengerbasert overnattingsutstyr, det er også navnet på frikjøringscampen på Stryn hvor man lærer alt: Frikjøring og parkkjøring – kun for jenter.

– Tanken bak campen er å gi jenter muligheten til å utvikle seg på ski og brett, ved å prøve seg på nye arenaer. Jeg tror nok mange, inkludert oss selv, er veldig lystne på å prøve seg på enten park- eller frikjøring, men ettersom man bor på feil sted eller ikke kjenner så mange, er det lettest å drive på med det man kan. Vi håper derfor å gi muligheten til å bli kjent med andre jenter og lære av hverandre på tvers av disipliner, sier initiativtaker Nina Rusten.

TMM_6547
TMM_6547

REKRUTTERINGSEKSPERT: Få kvinner har gjort så mye for å rekrutterer nye skikjørere som Nina Rusten. Her er hun i aksjon på en smal rail på Kvitfjell. Foto: Tore Meirik

Tanken er å skape en laidback og uhøytidelig camp for frikjørerinnen som vil lære seg 360, toppturdama som vil sette en rail eller jibbejenta som drømmer om å kjøre store linjer hun har gått opp til selv.

– Her får en mulighet til å utvikle seg på ski eller brett, enten på et område du er kjent fra før, eller prøve noe helt nytt. Og ikke minst bli kjent med masse nye jenter, sier Rusten.

Campen går fra 3. til 5. juni, koster 1500 kroner inkludert det aller meste – men overnatting på legendariske Folven camping må du fikse selv. Aldersgrensen er 18 år.

– Vi hjelper til med å fylle hytter og sørge for at alle har noen å bo med. Da kan folk velge mellom telt, hytte, bil eller kanskje best av alt; kombicamp.

Les mer om tidenes første Kombicamp på Stryn her!

PS! Stryn sommerskisenter åpner 1. juni -med supre snøforhold!

Publisert 28. april 2016 kl 09.59
Sist oppdatert 28. april 2016 kl 09.59
annonse
Relaterte artikler
Hedvig Wessel feirer at hun er blitt verdensmester i frikjøring
– Dette er bare begynnelsen

– Dette er bare begynnelsen

Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

annonse
jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

Høkkers Freeride
Se bilder og resultater fra Høkkers Freeride

Høkkers: – Rekordpåmelding

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen