Rise er den populære toppturserien fra Völkl.

Skiene er lette i vekt, enkle å kontrollere og har en solid trekjerne som gir et trygt og god grep og gode kjøreegenskaper.

Skiene har mye innsving i midtseksjonen, som gjør at de svinger lett. Lite innsving foran og bak i skiene gjør de stabile i fart, og sørger for at de sklir enkelt og trygt gjennom uryddig snø. Rocker i tuppen gir god flyt, og vanlig spenn i resten av skien sikrer godt grep og god stabilitet både når man går opp og når man kjører ned. 

Rise Above 88 veier kun 1180g i 170 cm, og er en perfekt ski for de som er like opptatt av turen opp, som av kjøringen ned. Skien er forutsigbar og lettkjørt, den takler alle typer snøforhold, og passer alle ferdighetsnivå.

Rise Beyond 96 er også en lett ski; kun 1250g i 170cm. Den ekstra bredden gir bedre flyt i løssnø, men er fortsatt enkel og komfortabel å gå opp med. Rise Beyond 96 er en ideell allround toppturski som er lettkjørt, stabil og responsiv. 

Alle Rise ski kan leveres med ferdigtilpassede skifeller.

Fellene er av 70% mohair/30% nylon, og er konstruert uten bommullslaget i midten, slik at de ikke absorberer fuktighet under våte forhold. Det gir bedre grep, bedre glid, og fohindrer ising og kladding.

Rise er de beste og letteste toppturskiene fra Völk noensinne.

Skjermbilde 2021-11-08 kl. 12.42.38
Leveres med ferdigtilpassede skifeller. Foto: Völkl