For tiende år på rad arrangerer det spesielt send'ete miljøet i Ål en heidundranes festival. Programmet har aldri vært større og det ligger an til ei lang helg med masse musikk, sykling og fete aktiviteter. 

– Fram til nå har vi hatt litt manko på frivillige og deltagere i HuckShoot-konkurransen, men med en gang det ble delt på sosiale medier fikk vi ganske mange forespørsler med en gang. Vi har fortsatt noen ledige plasser om det er noen frivillige som har lyst å ta turen. Det er helt vilt å tenke på at det er ti år siden første gang vi arrangerte sykkelfestival. Den gangen kunne vi jo egentlig ingenting om å bygge sykkelstier og enda mindre om å arrangere festival. Jubileumsåret må jo egentlig trumfe alle de andre åra, sier fotograf og medarrangør Vegard Breie.

På programmet er det blant annet "Huck to flat"-konkurranse og dual slalom som er helt nye konkurranser for året. Det som er likt er whip-off, klunker race og FEST-show'et som blir arrangert på lørdagen. Den verdenskjente freeridesyklisten Andreu Lacondeguy skal sammen med Mads André Haugen og flere, kjøre den store coursen hele uken for å være helt klare for show'et som skal holdes på lørdag, og man skal ikke se bort ifra en sterk film som vises på torsdagen. I tillegg til dette er det en veldig solid artist-lineup som skal underholde gjestene på kveldstid. Les mer om programmet her.