Merke: Stereo skis

– Vi fortsetter med Predator-seriene med modellnavnene Wolverine, Lynx og Wolf, men kommer med to nye versjoner av seriene som har nye konstruksjoner. Begge de nye seriene er laget med karbon, sier Stereo-gründer Jens Martin Johnsrud.

Slik beskriver Johnsrud de nye modellene fra Stereo:

Predator MK3:

– Disse tar over for Wolverine, Lynx, Wolf Mk2 som var de brune i glassfiber. Mk2-serien ble anerkjent som ski med god stabilitet og fikk god kritikk for det i tester, men de var aldri de letteste skiene. Mk3 som tar over har samme trekjerne og trixial glassfiber som gir samme torsjonsstivet og stabilitet som Mk2 hadde, men noen av glassfiberen i lengderetning er byttet ut med karbon - som reduserer vekten betraktelig. Mk3 skiene er nesten like lette for den forrige karbon-serien. Den letteste skiene i serien veier 1 140 gram. Flekskurven er også justert på flere av modellene. Alle skiene har fått strukturert topsheet som slipper snøen lettere og tåler mer slitasje.

wolverine-mk2
wolverine-mk2

Se mer av neste års utstyr her!

Carbon Predator v2:

– Denne nye serien tar over for dagens Carbon Predator. De er fullkarbon som de forrige og er enda lettere enn Mk3. Den nye karbon-serien vil få nye kompositt-laminater som reduserer vekten, men en enda solid trekjerne enn de forrige. Her har vi justert flekskurven på samtlige modeller som øker kjøreopplevelsen.

Stereo-AW1718-Wolf_Carbon_v2-188-Top-CMYK-FINAL01
Stereo-AW1718-Wolf_Carbon_v2-188-Top-CMYK-FINAL01

Se alle skiene i galleriet under!