De fleste har opplevd at skidagen ble kortere enn planlagt på grunn av kalde eller våte fingre, her er 12 par hansker som skal holde deg ute så lenge som mulig

Hestra Wakayama

Annonse

Stilren og enkel hanske av okseskinn og ull-liner med en kraftig snor for å stramme. Lagd for å brukes i fjellet, på ski eller på byen.

1 100 kroner

hestragloves.com

 

Hestra_wakayama
Hestra_wakayama

Black Diamond Legend

Dette er en av Black Diamonds kraftigste hansker med Gore-tex og sterkt lær fra sau. Fóret med primaloft for å takle fukt og dårlig vær optimalt.

1 499 kroner

blackdiamondequipment.com

BlackDiamond_legend
BlackDiamond_legend

Arc’teryx Teneo

Lett  softshell- og lærhanske med Windstopper-membran. Fortius – Arc’teryx’ eget softshellstoff – skal isolere og puste ekstra godt, og gjør hansken optimal for toppturer med alpin klatring.

1 199 kroner

arcteryx.com

 

Arcteryx_Teneo-Glove-Black
Arcteryx_Teneo-Glove-Black

Norrøna Lyngen dri1

Ny skallhanske med saueskinn i håndflaten og glidelåslufting på utsiden, slik at man aldri trenger å ta den av. Tilpasset for å passe Norrøna sine egne innerhansker.

1 699 kroner

norrona.com 

Norrøna Lyngen dri1
Norrøna Lyngen dri1

Astis Kibo

Astis er mest kjent for ekstravagante votter med store ermer med høy «flash-faktor», men de har altså vanlige hansker også. Håndsydde i USA med høykvalitets-lær som er innsatt med silikon for å tåle mest mulig vær og isolerte med Polartec high-loft.

1 346 kroner

astis.com 

astis kibo
astis kibo

Hestra Morrison Pro Model

Legendens promodell har med beskyttelse på knokene og laget av Hestras «Army Leather» fra okse er den laget for å tåle mange år med overbruk. Den har også en CZone membran for å holde vann og vær ute uten at det går på bekostning av pusteegenskapene.

1 600 kroner

hestragloves.com 

hestra-seth morrison
hestra-seth morrison

Arc’teryx Anertia

Formsydd Gore-tex hanske med lær i håndflaten og primaloft for å holde deg varm. Kan man be om noe mer? Den er forresten formsydd for å passe best mulig til ski og snowboard-aktivitet.

1 599 kroner

arcteryx.com 

Arcteryx_Anertia-Glove-Black
Arcteryx_Anertia-Glove-Black

Dynafit Race Pro

Om du føler det ikke går raskt nok i motbakkene så er dette hansken for deg. Race pro er en superlett og tynn hanske som også kan brukes som liner i votter eller tykkere hansker.

599 kroner

dynafit.com 

dynafit-race-pro
dynafit-race-pro

Hestra Kobolt CZone

Arbeidshanske fra Hestra, optimal for oppoverturene når de tjukke millitærhanskene fra samme produsent blir for tykke eller for dyre. Lang levetid og lav pris gjør de optimale for studentbudsjettet.

99 kroner

hestragloves.com 

Hestra-Kobolt-CZone_lowres
Hestra-Kobolt-CZone_lowres

Black Diamond Dirt Bag

Varm og kraftig arbeidshanske designet for skikjørere. Konstruert så enkel som mulig for å tåle mye juling med kun fleece-liner og ullerme med stretch.

449 kroner

blackdiamondequipment.com

black diamond_Dirt_Bag
black diamond_Dirt_Bag

Mammut Alvier

En oppdatert versjon som i følge Mammut puster og tåler mer. En kraftig, formsydd, Gore-Tex hanske med geiteskinn i håndflaten for å tåle det fjellet burde by på. Kommer med stropp så du slipper å miste hansken i heisen.

1 399 kroner

mammut.com 

Mammut_alvier
Mammut_alvier

Poc Palm Lite

Svensker kan en ting eller to om å lage hansker, og Palm Lite er tilsynelatende enda et eksempel på dette. Kraftig geiteskinn i håndflaten kombinert med fleksibelt okseskinn på utsiden gjør at hansken kjennes som hånd i hanske.

1 500 kroner

pocsports.com

poc palm lite
poc palm lite

Les også: Fri Flyt sin skitest 

Les også: Test av topptursekker for langtur