Merke: On3p

Wrenegade 113 er riktignok ikke med i On3p sin oversikt over neste års skimodeller, men de tre smalere Wrenegade-utgavene gir nok en pekepinn på hva neste vinters «norske» promodell byr på.

– Dennis sin signaturski Wrenegade 113 i 191 centimeter vil vi ta inn noen stykker av. Men den vil nok være en håndfull for de fleste, sier importør Jørgen Strømquist i JBS Sport.

Wrenegade kommer i tre smalere modeller, og alle sammen er i kategorien «All Mountain Charger».

Se flere av neste sesongs utstyrsnyheter her!

Alle modellene i On3p-katalogen lages i USA, og med kjerne i bambus, karbonforsterkninger sammen med glassfiber og gummidemping mellom stålkant og sidevegg. Fleksen er tilpasset bruksområdet, som betyr at parkskiene er stivest på midten og myke i tuppene, freerideskiene det samme, men jevnt over stivere, og toppturskiene relativt stive over hele fjøla (bokstavelig talt) unntatt i tuppene.

Legg for øvrig merke til at den svenske jibberen Magnus Granér –som du ser i årets kanskje tøffeste jibbefilm- også har fått promodell med On3p, som også sponser de norske kjørerne Martin Leite Gilleshammer og stortalentet Sindre Aarøy Holtet.

Se og les om neste års modeller i galleriet under!