Merke: Röda tjuren

Under første treningsdag av Red Bull Playstreets sprakk nyheten: Jesper Tjader hadde signet for Red Bull. Det svenske supertalentet ble plukket opp av enbergibrusprodusenten under deres Performance Camp i Sun Valley i  USA i desember. I en park helt for seg selv kunne et utvalg kjørere bestemme hvordan parken skulle se ut. Jesper lærte masse nye triks, men så ble det stille inntil for et par uker siden.

 – Det var ganske kult da teammanageren ringte! Mange andre har vært på flere camper uten å bli signet, så at jeg ble det på første forsøk er kanskje litt flaks, men samtidig har jeg gjort noe riktig da, sier Jesper til fri Flyt.

Nå vanker det lønn fra RedBull også, men Jesper mener det er like viktig at de hjelper han å bli en bedre skikjører. Men det settes krav også. Han må blant annet ødelegge capsene han får, vis han ikke skal bruke dem mer.

 – Det er ganske strenge regler innenfor Red Bull. Om jeg ikke vil ha en cap lenger må jeg ødelegge den før jeg kaster den. Det skal være eksklusivt og det er ganske fett syntes jeg,  sier Jesper mens han pakker ned alt det nye stæsjet han har fått over helgen og gjør seg klar for å stikke til Norge for å filme litt Field Productions igjen.

– Jeg skadet meg litt under en shoot  i Stockholm for noen uker siden, men er bra nå så stoka på å få masse bra shots med de i år.

Jesper er født i Östersund, går i teorien på skole i Kiruna, men har akkurat flyttet til Stockholm med familien.  Ikke at han er så mye hjemme da.

– Jeg har ikke vært hjemme på over hundre dager vel. Har gått i ett siden Dew Tour i desember så skal bli godt bli godt å komme hjem noen dager, avslutter han.