/ Folk

– På innspilling er det Tjäder som pusher oss

I den første bakomfilmen til Supervention 2 blir vi bedre kjent med Jesper Tjäder.

Sist oppdatert: 4. februar 2016 kl 15.13
BAK: Bli med Jesper Tjäder bak kulissene. Foto: Håkon Jørgensen
BAK: Bli med Jesper Tjäder bak kulissene. Foto: Håkon Jørgensen
Lesetid: 3 minutter

– Han gjør så mye drøye ting, så det er mer press på oss bak kamera egentlig. Man må få shotsa når han gjør dem. På mange måter pusher han oss. Han kommer med ideer, og mange gode innspill på hvordan det skal se ut. Sånn sett er det veldig kult å jobbe med han, sier Filip Christensen i Field Productions til Fri Flyt.

I den første episoden av bakom-serien til Field Productions følger vi den svenske skistjerna Jesper Tjäder under innspillingen av Unrailistic. Filmen ble raskt hyllet som en av de råeste skifilmene på lenge, og flere av triksene har aldri blitt gjort før.

Har du lest denne? Field får millionstøtte: – Jeg fikk tårer i øya

Fri Flyt har fulgt Field lenge. Les redaktør Erlend Sandes tanker om Filip Christensen

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Se-Jesper-Tjaeder-parten-alle-snakker-om_ordinary_1200
Se-Jesper-Tjaeder-parten-alle-snakker-om_ordinary_1200

TRIKS: Denne O-railen er bare noe av det du får se i Jesper-parten. Foto: Skjermdump

– Det er ingen som kan måle seg med Jesper hva gjelder skikjøringen hans. Det som er kult er at er en fyr som er veldig lojal mot oss. Mange kan fort bli litt høy på pæra i ung alder, sier Christensen, som beskriver Tjäder som kreativ og arbeidsom.

– Han produserer egne filmer og bilder, og er en person som like godt kunne jobba for oss. Han er sinnsykt bra, og er veldig viktig for oss.

Se den første episoden her:

BAK: Slik så det ut da de lagde Jesper-parten. Foto: VGTV

– Hvordan blir nivået i Supervention 2 - dersom dette er en edit?

– Det gleder jeg meg til å vise, og det tror jeg alle gjør. Det eneste jeg kan si er at det er drøyere enn det man får se der, avslører regissøren.

Har du sett denne? Ett år med Jesper

– Hva viser dere med denne bakom-serien?

– Serien vi lanserer nå blir en liten smakebit på hva man har i vente i filmen- Hele tanken bak seriene våre (startet i 2009, red. anm.) har vært å bygge opp utøverne og vise hva vi vil fortelle med filmen. Vi vil skape mer ut av innholdet vi har, og det er masse som ikke får plass i filmen. På den måten er serien helt genial. Vi vil gi publikum noe på vei til kinofilmen .Det fortjener dem, sier Christensen.

I neste episoden, som kommer torsdag i neste uke, får vi bli med frikjører Åsmund Thorsen. Der gir han et innblikk i livet som statist i Birkebeineren.

Publisert 4. februar 2016 kl 15.11
Sist oppdatert 4. februar 2016 kl 15.13
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen