/ Skifilm
 / Trailer

Nimbus er tilbake

TRAILERTID: Se den åtte minutter lange teaseren til Nimbus Independents nye film «After The Sky Falls».

Sist oppdatert 26. august 2014 kl 23.13
GODE GAMLE NIMBUS: Pep Fujas er selvsagt med i den nye Nimbus-filmen. Her slipper han seg ned ei real putelinje. Vi tipper det er et sted i det britiske Columbia.
GODE GAMLE NIMBUS: Pep Fujas er selvsagt med i den nye Nimbus-filmen. Her slipper han seg ned ei real putelinje. Vi tipper det er et sted i det britiske Columbia.

God nyhet: Trailer-serien som har fått navnet «Coordinates» er smekkfull av gopro-bilder fra Japan, British Columbia og Mt. Hood. Dette er den første i rekken av flere episoder med bakomfilm fra innspillinga til «After The Sky Falls». Se den.

Dårlig nyhet: Filmen kommer ikke før neste høst. (Men husk å se den, også).

Alle som husker «Hunting Yeti» vil sikkert også huske hvor svinaktig bra den var. Det er få skifilmer som har stått for så mye inspirasjon som nettopp den. Eric Pollard, Pep Fujas, Andy Mahre, Chris Benchetler ++ har lenge vært pionerer for selve paradegrenen innenfor moderne skikjøring – nemlig leken kjøring i hoftedyp løssnø. En lettbeint kombo mellom finslepne jibs fra parken, putelinjer som verken Jysk eller Ikea har på Norsk Sengetøylager – og frisk storfjellskjøring. Gjerne akkompagnert med musikk av typen: Lett. Å. Få. På. Hjernen.

Litt om filmen: På de engelske sidene står det at den kommer «fall 2015». Det betyr neste høst. Og skulle du finne på å tro at «After The Sky Falls» kun vil inneholde gopro-bilder må du tro om igjen, for teaseren er nemlig ikke filmet med annet enn dette lille hjelmkameraet – kun fordi Nimbus & co vil spare de høydefinerte bildene i 4k og 5k til selve filmen.

Så. 

Her er første teaser-episode:

Flere av høstens filmtrailere finner du her!

Publisert 26. august 2014 kl 23.13
Sist oppdatert 26. august 2014 kl 23.13
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen