/ Skifilm
 / Trailer

Winterland-traileren er her!

Hovedfilmen i Fri Flyt FilmTour er herved avslørt. Filmen som skal turnere Norge i høst utforsker byene som har skapt skilegender – og Lofoten er blant dem.

Sist oppdatert: 12. august 2019 kl 09.48
Deler av filmen er Winterland er fra Lofoten, her med skikjørerne Sage Cattabriga-Alosa, Ian McIntosh og Christina Lusti. Foto: Ming T. Poon / Winterland
Deler av filmen er Winterland er fra Lofoten, her med skikjørerne Sage Cattabriga-Alosa, Ian McIntosh og Christina Lusti. Foto: Ming T. Poon / Winterland
Lesetid: 1 minutter

Teton Gravity Research (TGR) har nettopp sluppet traileren til sin kommende film, Winterland, den 24. skifilmen fra action- og adventure-mediehuset. Filmen får hovedrollen i Fri Flyt FilmTour, som går av stabelen 30. september i Stavanger og avsluttes 23. oktober i Tromsø.  

Filmen har blitt spilt inn sammen med atleter på syv forskjellige destinasjoner verden over, deriblant Chugach-fjellene i Alaska, Østerrike, British Columbia, Jackson Hole og Lofoten! 

– Jeg tror at alle kan relatere seg til Winterland, fordi selv om det (Winterland, red. anm.) ikke er et spesifikt sted, er det mer en sinnstilstand, sier produsent Jon Klaczkiewicz i en pressemelding fra TGR. 

Filmen feirer utøvernes forhold til skikjøringen og snowboardingens røtter, og viser det eventyrlige og den autentiske gleden som er knyttet til disse sportene. Ved å utforske historie, steder og mennesker i skiverdenen, ønsker filmskaperne å vise hvor nært bånd utøverne har til de som tråkket opp veien for dem. 

Winterland har premiere den 14. september i Teton by og vises i en rekke norske byer i høst: Oslo, Ålesund, Lillehammer, Oppdal og Narvik – for å nevne noen. Her kan du sjekke hele turnéplanen. Billetter til FilmTouren er i salg fra 2. september. 

Publisert 1. august 2019 kl 16.00
Sist oppdatert 12. august 2019 kl 09.48
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen