/ Skifilm
 / Trailer

– Blir et rått segment

I Factions nyeste film, «The Collective», får vi se klipp fra Benjamin Forthun og Eirik Sæterøy på Folgefonna.

Sist oppdatert 18. september 2019 kl 07.00
NORSK PÅ NORSK: Folgefonna, Eirik Sæterøy og Benjamin Forthun blir å se i den nyeste Faction-filmen. Foto: Skjermdump
NORSK PÅ NORSK: Folgefonna, Eirik Sæterøy og Benjamin Forthun blir å se i den nyeste Faction-filmen. Foto: Skjermdump

Tidligere denne uken ble traileren til Factions nyeste film, «The Collective», lansert. Filmen er en blanding av frikjøring og freeski, og tar også turen innom Norge. Der får vi se flere klipp fra Instagram-stjernen Benjamin Forthun og Eirik Sæterøy.

– Jeg er bmed i segmentet fra Fonna, men tror det blir et rått segment! Gutta satte mye bra triks og vi hadde noen helt sjuke solnedganger, så tror det blir bra, sier Sæterøy til Fri Flyt.

Mens Forthun virkelig har slått an i sosiale medier, med nærmere 140.000 følgere på Instagram, har Sæterøy blant annet sølv i X Games. Det er med andre ord tungt skyts Norge viser frem. 

– Det er alltid like gøy å bli invitert til å filme med Faction! Var veldig gøy sist og var veldig gøy nå. Spesielt gøy å ha gutta her i Norge, sier Sæterøy.

Denne høsten blir virkelig god for norske jibberne. I tillegg til Sæterøy og Forthun er også Eirik Moberg med i Level1 sin nye, og siste, film.

Se traileren til The Collective her:

Publisert 18. september 2019 kl 07.00
Sist oppdatert 18. september 2019 kl 07.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen