/ Skifilm
 / Trailer

Next Generation med ny trailer

Next Generation Media har sluppet traileren for filmen som kommer til høsten.

Sist oppdatert 6. juli 2018 kl 10.00
STORT: Mulig den største lampa du har sett, den er med i filmen! Foto: Screengrab fra filmen.
STORT: Mulig den største lampa du har sett, den er med i filmen! Foto: Screengrab fra filmen.

Nå er det på nytt tid for at de forskjellige filmselskapene skal slippe trailerne for produksjonene som kommer i høst. Først ut er norske NGM.

– Sesongen i år har vært litt annerledes enn tidligere år. Planen var i utgangspunktet at fjorårets film var den siste, men da snøen kom var det vanskelig å la være å dra ut å grave og hitte street spots. Gutta har vært mer motivert enn på lenge, så da jeg var borte og jobbet hele januar,  var de ute og filmet og kjørte for seg selv. Ettersom de fleste av oss jobber eller studerer på heltid ved siden av, blir det fort trangt med tid. Derfor har det vært mye tidlig og sen filming før og etter jobb. Det er der det navnet kommer av også. Filmen er for det meste filmet i gatene i Oslo. I tillegg hadde vi noen fete dager på Voss hvor vi fikk filmet pudderkjøring og bygget noen hopp, sier produsent Ola Sollie.

Publisert 6. juli 2018 kl 10.00
Sist oppdatert 6. juli 2018 kl 10.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen