/ Skifilm

– Det her var utrolig gøy!

Bli med Peak-teamet på vårshred i Åre.

Sist oppdatert 24. november 2015 kl 18.00
LAG: Peak dro til Åre for litt real teambuilding. Foto: Peak
LAG: Peak dro til Åre for litt real teambuilding. Foto: Peak

– Noen sier vinteren starter når den første snøen faller, men for meg starter den lenge før det. For meg starter den med en gang jeg legger vekk skiene for sesongen, sier William Larsson.

Sammen med Peak Performance-teamet, med blant annet PK Hunder, dro han til terrengparken i Åre for lek og moro. Dette er den siste episoden av nettserien til klesmerket, og den avsluttes virkelig med et smell.

– Det her var utrolig gøy, og det var en god følelse gjennom hele innspillinga. Det var ikke det beste været, men det var masse gode venner som møttes for å bli minnet på hvorfor vi stod på ski, sier teamet selv om filmen.

I den forrige episoden av Peak-serien møtte vi Matilda Rapaport, hvor hun forteller om skredulykken i Alaska for to år siden.

Fri Flyt har et stort arkiv med webserie for å få i gang vinterstemningen. Sjekk ut vårt arkiv med serier fra blant annet SalomonDPSDynafitBlack DiamondPeak PerformanceG3Armada og Arc'TeryxAlle episodene kan du se her!

Se episoden her:

Publisert 24. november 2015 kl 18.00
Sist oppdatert 24. november 2015 kl 18.00
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen