Glæder, laget av Matias Myklebust og Ranglefant, har gått på Fri Flyt denne høsten. Nå avsluttes prosjektet med den fjerde og siste episoden - og her blir det både seilbåt og spektakulær rennekjøring ned mot havgapet.

– I fjerde episode mønstrer vi på seilbåten Sofie, med mannskapet i Ægir Expeditions og Ida Nilsen. Dette var det virkelige eventyret vi hadde drømt om i flere måneder, og på ønskelisten hadde vi spektakulær rennekjøring i Skjomen og på Stetind. Men vi var sent ute på sesongen og skiføret var veldig varierende, sier Matias Myklebust, og fortsetter:

– Tross dette fikk vi noen ufattelige fine dager på seilbåten, hvor vi prøver å samle litt trådene fra de tidligere episodene og sesongen generelt. Petter snakker med med Ida om det å skulle gå inn i en såkalt "a4-tilværelse", og han blir bedre kjent med gutta ombord, og lærer om deres måte å følge drømmen på.

Myklebust sier båtturen var en fantastisk opplevelse for han personlig.

– Det har vært veldig kult å få muligheten til å reise hit med en fantastisk gjeng foran og bak kamera. Og det å få se og føle Stetind tett på kroppen var en stor opplevelse for alle ombord.

Se flere bilder fra den siste episoden her: