/ Kite

Schibevaag på andreplass

– Jeg har trent ekstra hardt mot dette eventet og satsingen gav resultater.

Sist oppdatert: 24. september 2008 kl 16.34
Kari Schibevaag dro i land en pen andreplass under bølgekonkurransen i Brasil.
Kari Schibevaag dro i land en pen andreplass under bølgekonkurransen i Brasil.
Lesetid: 2 minutter

– For første gang dette året nådde jeg opp i bølgekiting. Jeg har fått laget mitt eget brett som er designet for meg og mine mål, noe som åpnet øynene mine for denne grenen, forteller den blide Stavangerjenta Kari Schibevaag.

Med andreplassen i Brasil slo Kari blant annet ut Kristin Boese i kvartfinalen. Boese vant her i fjor og er en av kite-guruene som har vunnet masse de siste årene. I finalen møtte Kari Kirsty Johns som har levd av å kjøre bølger i flere år, og alle jenters frykt å møte i denne konkurransen.

– Det var Kirsty som stakk av med seien denne gang - noe som er helt greit, men nå vet jeg hva jeg skal jobbe med for å høyne mitt nivå enda et hakk. Jeg vet at mulighetene for å sloss helt opp i toppen er der og jeg vil satse enda hardere mot neste event som er i Morocco 1.-6. november.

I konklurransen best triks fikk Kari en 3. plass.

– Det er morsomt å kunne slå til på noe jeg ikke trodde var mulig. I race ble det en brukbar fjerde plass. Nå er det bare en ting som teller: trene og jobbe videre til neste event, energien er der, så det er bare å gi gass, fortsetter Schibevaag motivert.

Publisert 24. september 2008 kl 16.25
Sist oppdatert 24. september 2008 kl 16.34
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen