Denne konkurransen vil pågå til godt utpå senvinteren, og til slutt kan nettopp DU bli den heldige vinneren av denne DIGGE premiepakken:

 • 2012/ 13 modellen av Armada T-Hall parkski, skiene som vant årets parkskitest i Fri Flyt

 • Ett par eksklusive Armada/ Oakley goggles

 • Armada staver

 • Et GoPro Hero2 HD hjelmkamera

 • Stæsjpakke fra Field Productions

En uke på å stemme

– Planen er å engasjere leserne gjennom en avstemning, som bestemmer hvilke fem kjørere jeg skal filme og lage edits av. Deretter vil alt råmaterialet til den beste editen av de fem gjøres tilgjengelig for nedlasting, slik at leserne kan lage sin egen edit med det samme utgangspunktet som jeg hadde. Deretter vil vi kåre en vinner, som får premiepakken, forteller sjefen for konkurransen Lasse Nyhaugen.

Avstemninga, som varer en uke, vil telle halvparten, så vil en jury bestående av Lasse selv og redaksjonen i Fri Flyt avgjøre den andre halvparten.

Store forventinger

– Så er det bare for meg å hive meg rundt med kamera og datamaskin og lage filmene. De vil så presenteres på friflyt.no, og når alle filmene er vist, setter vi i gang ny avstemning for å kåre en vinner. Dette blir spennende, sier Nyhaugen.

Når vinnerfilmen er kåret starter alvoret. Da skal nemlig leserne laste ned råmaterialet og lage sin egen versjon, og den beste leserversjonen hanker inn premiepakka.

Disse kjørerne har Fri Flyt-redaksjonen vurdert som de mest allsidige kjørerne i landet:

 1. Aleksander Aurdal 

 2. PK Hunder 

 3. Espen Bergh 

 4. Fridtjof Fredricsson 

 5. Klaus Finne 

 6. Vebjørn Svorkmo 

 7. Elvis Eidsvold Harsheim 

 8. Thomas Dølplads 

 9. Mikkel Jøraandstad 

 10. Øystein Bråten 

 11. Lars Haakon Hafsal

Se Lasses teaser for konkurransen her: